10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Vivienne Westwood Parfume & Dufte til Hende

Vivienne Westwood kan bedst beskrives som original og skandaløs, hun er en af de mest anerkendte og indflydelsesrige designere i det tyvende århundrede.

Hendes første designs bestod af læder og gummi med spikes, kæder, sikkerhedsnåle og barberblade som dekorationer. Da punk kulturen blev mainstream genopfandt Vivienne sig selv og brugte en mere kunstnerisk inspiration til hendes designs. Gennem årene har hun ændret design stil adskillige gange, hvilket har været med til at holde hende på forkant med mode.

I 1998 lancerede hun sin første duft, Boudoir, som siden er blevet efterfulgt af mange flere.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.