10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Vivienne Westwood Parfume & Dufte til Hende

Dame Vivienne Westwood er en engelsk modedesigner, kendt for at bruge punk og new wave modestile til inspiration. I 1992 modtog hun en OBE award fra Dronning Elizabeth II, og i 2006 blev hun udnævnt til Dame og modtog en DBE for hendes "ydelser til mode". Hun vandt også British Designer of the Year award to gange.
Vivienne Westwood blev gift med Malcolm McClaren, manageren af ​​Sex Pistols, som sammen åbnede en butik med i 70'erne. Det er dér, hun lavede usædvanligt tøj af gummi og læder, der repræsenterede punk og rock generationen.

Hendes stil udviklede sig i 80'erne, til en moderne genopfindelse af gammel mode. Et af hendes mest bemærkelsesværdige værker var 1997-1998 kollektionen, som var inspireret af Tudor mode. Westwood fokuserer nu mere på studiet af materialer, hvordan de bevæger sig og bliver tilpasset kroppens former. Hun vedtager teknikker til skæring og syning for at skabe den ønskede form og design til hendes værker. Hendes undersøgelser og design eksperimenter er primært drevet af en lidenskab for kunst, som hun også studerede på University of Westminster. Vivienne Westwood's kjoler er blevet båret af mange forskellige berømtheder på den røde løber. Hendes elegante og diskret oprørske designs har forhekset stjerner som Marion Cotillard, Meryl Streep, Diane Kruger, Anne Hathaway, Jennifer Aniston, Claire Danes og Helena Bonham Carter.

Vivienne Westwood's parfumer afspejler hendes personlighed og stil, og er udelukkende for kvinder. Hendes første duft Boudoir, som var skabt i 1998, er en blomstret parfume med top noter af hyacint og appelsinblomst, og et hjerte af narcisser, rose, kardemomme og koriander. Alice kollektionerne er hendes seneste kreationer. Naughty Alice bære præg af Westwood's romantiske og punk natur, da duften forener den delikate viol og ylang ylang med den stærke tilstedeværelse af den sorte rose. Cheeky Alice er en kraftig blomsteragtig duft komponeret af noter af pæon og rosa. Flirtende Alice er en beroligende duft, der blander noter af citrus og bergamot med grøn te og rose. Vivienne Westwood's Let It Rock er en duft opkaldt efter butikken hun åbnede sammen med Malcolm McClaren. Det er en træagtig duft med et hjerte af mandarin og fresia.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.