Vivienne Westwood Parfume & Dufte til Hende

Dame Vivienne Westwood er en engelsk modedesigner, kendt for at bruge punk og new wave modestile til inspiration. I 1992 modtog hun en OBE award fra Dronning Elizabeth II, og i 2006 blev hun udnævnt til Dame og modtog en DBE for hendes "ydelser til mode". Hun vandt også British Designer of the Year award to gange.
Vivienne Westwood blev gift med Malcolm McClaren, manageren af ​​Sex Pistols, som sammen åbnede en butik med i 70'erne. Det er dér, hun lavede usædvanligt tøj af gummi og læder, der repræsenterede punk og rock generationen.

Hendes stil udviklede sig i 80'erne, til en moderne genopfindelse af gammel mode. Et af hendes mest bemærkelsesværdige værker var 1997-1998 kollektionen, som var inspireret af Tudor mode. Westwood fokuserer nu mere på studiet af materialer, hvordan de bevæger sig og bliver tilpasset kroppens former. Hun vedtager teknikker til skæring og syning for at skabe den ønskede form og design til hendes værker. Hendes undersøgelser og design eksperimenter er primært drevet af en lidenskab for kunst, som hun også studerede på University of Westminster. Vivienne Westwood's kjoler er blevet båret af mange forskellige berømtheder på den røde løber. Hendes elegante og diskret oprørske designs har forhekset stjerner som Marion Cotillard, Meryl Streep, Diane Kruger, Anne Hathaway, Jennifer Aniston, Claire Danes og Helena Bonham Carter.

Vivienne Westwood's parfumer afspejler hendes personlighed og stil, og er udelukkende for kvinder. Hendes første duft Boudoir, som var skabt i 1998, er en blomstret parfume med top noter af hyacint og appelsinblomst, og et hjerte af narcisser, rose, kardemomme og koriander. Alice kollektionerne er hendes seneste kreationer. Naughty Alice bære præg af Westwood's romantiske og punk natur, da duften forener den delikate viol og ylang ylang med den stærke tilstedeværelse af den sorte rose. Cheeky Alice er en kraftig blomsteragtig duft komponeret af noter af pæon og rosa. Flirtende Alice er en beroligende duft, der blander noter af citrus og bergamot med grøn te og rose. Vivienne Westwood's Let It Rock er en duft opkaldt efter butikken hun åbnede sammen med Malcolm McClaren. Det er en træagtig duft med et hjerte af mandarin og fresia.

Se alt
SE ANMELDELSER
Vivienne Westwood Let It Rock Eau de Parfum 30ml Spray
(2)
Vivienne Westwood Naughty Alice Eau de Parfum 30ml Sprayblomstret og pudret
blubell,
Anmeldelse af "Vivienne Westwood Naughty Alice Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

denne duft er bare "nice", dog ikke helt som forventetduften er let og behagelig, men lidt for "enkel" efter min smagdet armbånd der følger med er meget charmerende

Vivienne Westwood Let It Rock Eau de Parfum 30ml SprayOverrasker på den gode måde
linda,
Anmeldelse af "Vivienne Westwood Let It Rock Eau de Parfum 30ml Spray" udgave

Lækker duft til aftenparfume, og spændende flacon. Overrasker på den gode måde både mht til duft noter og udsmykning af flacon, lidt provokerende ligesom designeren.

Vivienne Westwood tidslinje

1997
2015
2014
2014
Sunny Alice
SUNNY ALICE

Sunny Alice af Vivienne Westwood er en blomstret duft til...

2013
2013
Flirty Alice
FLIRTY ALICE

Flirty Alice af Vivienne Westwood er en duft til kvinder. Denne...

Mon Boudoir
MON BOUDOIR

Mon Boudoir af Vivienne Westwood Dette er en elegant, frisk og...

2011
2011
Cheeky Alice
CHEEKY ALICE

Cheeky Alice af Vivienne Westwood er en sexet, provokerende og...

2010
2010
Naughty Alice
NAUGHTY ALICE

Naughty Alice by Vivienne Westwood er en blomsterduft til...

2009
2007
2004
2004
1998
1998
Boudoir
BOUDOIR

Boudoir af Vivienne Westwood er en chypre-blomster duft til...

Vivienne Westwood
Kollektioner
PRIS FRA
118 kr
Vivienne Westwood Cheeky Alice
CHEEKY ALICECheeky Alice af Vivienne Westwood er en sexet, provokerende og...
PRIS FRA
266 kr
Vivienne Westwood Flirty Alice
FLIRTY ALICEFlirty Alice af Vivienne Westwood er en duft til kvinder. Denne...
PRIS FRA
148 kr
Vivienne Westwood Naughty Alice
NAUGHTY ALICENaughty Alice by Vivienne Westwood er en blomsterduft til...