Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Viktor & Rolf Parfume & Dufte til Hende

Viktor & Rolf er et hollandsk modehus med base i Amsterdam. Licenshaverens designere er Viktor Horsting og Rolf Snoeren, begge født i 1969. De begyndte at skabe mode sammen efter de blev venner på ARTEZ, det eksklusive Arnhem Academy of Art & Design. Det tog ikke lang tid for Horsting & Snoeren at indse, at de passede perfekt sammen og efter at have vundet en designpris i 1993 for deres fælles kreationer, besluttede de at prøve lykken og flytte til Paris for at dedikere sig til kunst og mode. De startede først med at skabe couture stykker for kvinder, og mange af deres projekter og shows var mere om at give en kunstnerisk effekt end at skabe tøj nogen rent faktisk kunne bære. For eksempel blev deres første duft kaldet Le Parfum (1996), men der var faktisk ikke nogen duft. Istedet blev præmie udseendet flaske fyldt med vand, men er designet til at være helt umuligt at åbne.

Omkring 2000 besluttede Viktor & Rolf at det var tid til at lancere deres mærke på en større skala og droppede couture designs til fordel for ready-to-wear kollektioner til kvinder, med tøj til mænd blot et par år senere. Omkring samme tid, lancerede de den første og uden tvivl største Viktor & Rolf parfume til dato - Flowerbomb (2004). Denne håndgranat formet parfume eksploderede i duft verdenen og gjorde en reel virkning med blandingem af blomster, friske og søde noter. Selvom navnet kan foreslå andet er det ikke kun en blomstrende duft, selvom jasmin, rose, fresia og orkidé spiller en vigtig rolle. Mousserende bergamot, frisk te og patchouli blander sig med blomster og giver det utrolig sød, varm og feminin duft, der har charmeret millioner siden den første udgivelse. med forsigtighe har Viktor & Rolf fokuseret på Flowerbomb i de følgende år og frigivet særlige udgaver såsom Flowerbomb Extreme (2007), Flowebomb Fairy Tale (2013) og Flowerbomb Fireworks (2015).

Det var ikke før 2014, at de afslørede en ny duft; Bonbon. Denne søde duft kom i en sød flaske i form af et stykke slik og fokuserede på friske og gourmet noter som sukkerholdige karamel, mandarin, appelsin og fersken på en træagtig base. Viktor & Rolf hviler ikke på deres laurbær og fortsætter med at frigive nye kollektioner hvert år. De seneste år har også set en tilbagevenden til couture for det hollandske par, og vi kan ikke vente med at se, hvad de finder på i fremtiden!
Vis Mere