Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Victoria's Secret Parfume & Dufte til Hende

Victoria's Secret blev grundlagt af Roy Raymond den 2. juni 1977 i San Fransisco. Otte år inden han grundlagde Victoria's Secret var Roy altid pinligt berørt hver gang han skulle i en butik for at købe undertøj til hans kone. Han åbnede den første forretning i Stanford Shopping Centre hvor koncept var klart; en hyggeligt og velkommen stemning. I de tidlige 1990'er var Victoria's Secret blevet den største undertøjs retailer med en indkomst på mere end en millard dollars.

Victoria's Secret har en bred vifte af produkter, lige fra lingerie til pyjamaser, badetøj, sportstøj og skønhedsprodukter såsom body lotions, body mists,dufte og body cleansers. VS har emre end 200 forskellige kvinde dufte i deres kollektion, ligefra lette og friske, til mørke og forførende. Deres første duft blev lanceret i 1992, og de har ingen planer om at stoppe foreløbig. Blandt de mest solgte parfumer finder du Bombsell fra 2010 og Sexy Little Things Noir fra 2008.

Det årlige Victyoria's Secret show har været holdt siden 1995. I 2014 indsamlede showet $2.5 millioner der blev delt imellem flere velgørenhedsorganisationer. I blandt de mest eftersøgte VS engle er Jasmine Tookes, Kate Grigorieva og Lais Ribeiro
Vis Mere