Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Versace Parfume & Dufte til Hende

Gianni Versace grundlagde Versace modehuset i 1978, som producerer beklædningsartikler til mænd og kvinder, samt tilbehør, makeup, design til hjemmet og dufte. Efter hans død i 1997, blev virksomheden drevet af hans søster, Donatella Versace, der både er næstformand og hoveddesigner. Hendes datter, Allegra, arvede 50% af firmaet efter hendes onkels død.

Versace er kendt for at blive repræsenteret og brugt af de kendte. Elizabeth Hurley 's sorte Versace kjole og Jennifer Lopez's grønne-jungle kjole har begge modtaget utrolig meget opmærksomhed fra medierne for at være både frække og skandaløse. Versace har også opfundet fænomenet "supermodel" da han i 90'erne udvalgte alle de berømte fotomodeller til hans 1991/1992 efterår-vinter show. Virksomheden har også sin egen ejendom: et luksuriøst fem-stjernet hotel, Palazzo Versace, i Australien, hvis tvilling planlægges at skulle blive bygget i Dubai.

Versace tilbyder en række af forskellige parfumer. Den første de skabte var Gianni Versace for Women, udgivet i 1981. En anden parfume, som er opkaldt efter familien, er Versace Woman, som åbner med en romantisk duft af frangipani blomster, vilde roser og bergamot, som hviler på en bund af moskus og amber. Yellow Diamond er en sød og syrlig duft til kvinder, hvor noterne af citron og pære sorbet forenes med appelsinblomst og delikat åkande. Versace lancerede Red Jeans i 1994. Denne duft er intenst blomstret, sødet med et strejf af vanille. Gianni Versace's inspiration har altid været hans søster Donatella, og han har lanceret en parfume kaldet "Blonde", dedikeret til hende. Hun har senere lavet sit eget diffusion mærke, Versus, der nu er en bestseller. Dette er en blomstret duft blandet med sarte noter af amber og moskus.
Vis Mere