Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Vera Wang Parfume & Dufte til Hende

Vera Wang er en amerikansk modedesigner, berømt for at revolutionere brudekjoler i 80'erne og blive en pioner inden for den "moderne", sofistikerede brudekjole. Hun betragtes stadig som den bedste mode designer for brudekjoler, både med hensyn til elegance og pris (hendes kollektioner er overkommelige af alle, da de kan variere fra $600-$1400).

Før hun blev en mode designer, var Vera Wang en professionel kunstskøjteløber, men da hun ikke blev valgt til OL, besluttede hun sig at komme ind i modeverdenen. Hun blev den yngste Vogue redaktør i en alder af 23, men forlod derefter i 1985 og sluttede sig til Ralph Lauren som design direktør. Efter to år på Ralph Lauren startede hun sit eget firma og åbnede hendes designer salon på New Yorks Carlyle Salon Hotel. Hun har designet brudekjoler til diverse berømtheder, herunder Kim Kardashian, Alicia Keys, Jennifer Garner, Victoria Beckham og Kate Hudson. Hendes brudekjoler er også blevet præsenteret i forskellige Hollywood-film og tv-serier.

Vera Wang's mest populære mærke udvidelser omfatter briller, sko og parfume. Hendes første parfume til kvinder blev udgivet i 2002, og dens mandlige ledsager blev lanceret to år senere. Vera Wang's "bestseller" er Princess, som er blevet udgivet i 2006. Den har en blomstret-sød duft med et tvist af syrlig, leveret af den lyserøde guava frugt. Alle Vera Wang's dufte har en blomstret og frugtagtig note, men de har alle deres egne særlige tvister. I tilfælde af Glam Princess, har basen noter af pære og appelsin, som sødes af skumfidus og Ambrette frø. Tilsvarende har Lovestruck Floral Rush et hjerte af hvid freesia og lyserød passionsblomst, i modsætning til topnoter af champagne og pink peber.
Vis Mere