Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Van Cleef & Arpels Parfume & Dufte til Hende

Van Cleef & Arpels er et agtet fransk smykke hus, som også er kendt for deres fremragende parfumer. Historien om mærket er en sand kærlighedshistorie og begyndte, da Alfred Van Cleef, en hollandsk mand, rejste til Frankrig og mødte Estelle Arpels. De det viste sig, at Estelle far solgte diamanter, safirer og andre ædelstene, mens Van Cleef kom fra en familie af diamant-fræsere, var det klart, at det var det perfekt match. Det unge par blev gift kort efter, i 1895, og året efter slog deres familier forretningerne sammen. I 1906, efter Arpels desværre gik bort, åbnede Alfred den første Van Cleef & Arpels butik i hendes minde.

De to familier blev ved med at arbejde sammen og deres udsøgte kreationer blev hurtigtig populære i Paris. De var specialiseret i at lave skræddersyede smykker til de rige og berømte, og deres smykker prydede nogle af de mest berømte par i begyndelsen af det 20. århundrede. Hertugen af Windsor gik til Van Cleef & Arpels for det smukke safir og diamant armbånd han gav Wallis Simpson på deres bryllupsdag, det skandaløse par der rev den britiske kongelige familie fra hinanden og tvang Hertugen til at abdicere. Andre berømte kunder omfatter Jackie Onassis, Grace Kelly og Elizabeth Taylor.


Det var først i 70'erne, at kunderne kunne nyde Van Cleef & Arpels parfume. Den allerførste udgivelse var meget passende nok, First for Women (1976), en dyb og kompleks feminin blanding af blomster og frugter. First har været meget populær og er blevet udgivet i flere udgaver, herunder First Edition Blanche (2013). Van Cleef er en orientalsk parfume med blomsteragtige noter udgivet i 1993. Feerie (2008), en smuk duft i en lige så smuk flaske dekoreret med licenshaverens fe. Feerie er bygget på tunge noter af violet og solbær blandet med grønne noter og roser på en woody vetiver base.

Mens den oprindelige Van Cleef og Arpels er gået bort, er mærket større end nogensinde, og med nye butikker i USA og Mellemøsten vi vil blive ved med at se deres dejlige smykker og dufte deres fantastiske dufte i mange år fremover.
Vis Mere