Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Valentino Parfume & Dufte til Hende

Efter at være blevet grundlagt af Valentino Garavani i 1960, har Valentino S.p.A. vokset til en af de mest succesfulde udbydere af luksus mode i nyere tid. Efter det italienske mode geni blev pensioneret i 2008, overtog den dynamiske design duo Maria Grazia Chiuri og Pierpaolo Piccioli mærkets kreative retning og var i stand til at kombinere den rige historie af huset med en moderne tilgang til design, skabe nogle af de mest succesfulde Valentino kollektioner nogensinde. Deres berømte Rock Stud kollektion omfatter sko og tøj prydet med firkantede nitter, som blev inspireret af de oplysninger om historiske romerske døre. Disse stykker vakte opsigt på catwalken og har været særlig vellykket i fodtøjs afdelingen. Uanset om det er støvler, sandaler eller espadriller - har Valentino især i de seneste år udviklet et fremragende ry for deres innovative og bærdygtige sko design.

Valentino har altid været kendt for deres Haute Couture kollektioner bestående af smukke og indviklede kjoler, som alle er håndlavede på stedet i deres romerske atelier med omkring 60 håndværksmestre og kvinder. Med en pris på omkring £50.000, er de luksuriøse kjoler forbeholdt de rige og berømte og har altid været rød løber favoritter. Som en del af Haute Couture linje tilbyder Valentino også brudekjoler og bryllups sko. Nogle af mærkets mest berømte kunder omfatter Anne Hathaway, Prinsesse Madeleine af Sverige, Jennifer Lopez, Elizabeth Taylor og Jackie Onassis, der alle sagde ja iført Valentino.

Udover tøj, sko og tilbehør tilbyder Valentino også et katalog af dufte til mænd og kvinder. Oprindeligt udgivet i samarbejde med Procter & Gamble, harr Valentino parfume udgivet gennem Puig siden 2010. Mærkets debut duft var blomstret signatur duft Valentino for kvinder (1978). Efter denne første udgivelse var der ingen nye Valentino dufte indtil 90'erne, som bragte os den utroligt populære Very Valentino for women (1998), en blomstret grøn duft med stærke noter af Magnolia, Viol og moskus. Blandt de mest berømte Valentino dufte fra det 21. århundrede er blomster parfume Rock'n'Rose og Valentina kollektionen introducerede med orientalske blomster Valentina i 2011. Andre dufte fra denne kollektion omfatter floral frugtagtig Valentina Pink parfume fra 2014 med noter af jordbær , brombær og moskus i toppen, en blomstret hjerte rose og pæon og en sød bund bestående af rav, kashmir uld og praline, og den orientalske blomster Valentina Poudre (2016), der giver selvtillid med en pudret top note om en blomstret hjerte og en base af vanilje og sandeltræ.
Vis Mere