10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Tommy Hilfiger Parfume & Dufte til Hende

Tommy Hilfiger vej til succes var ikke ligefrem. En periode med konkurs tvang ham til at lukke hans butik i fødebyen i Elmira (NY) og genopstarte helt fra bunden af. Det var ikke før 1985, da han lancerede hans herretøjs kollektion, at han skabte Tommy Hilfiger Corporation. Hans afslappet og sporty stil var en velkommen trend blandt de unge amerikanske fagfolk, der hurtigt adopterede Hilfiger’s ”preppy” stil. Hans tøj kollektion var dog så alsidig at den også blev populær inden for musikbrancen og blev båret af kendte såsom Snoop Dogg, David Bowie og Britney Spears. Et årti efter Tommy Hilfiger Corporation var lanceret modtog firmaet deres første internationale anerkendelse og opnåede titlen ”Menswear Design of the Year” fra Fashion Designers of America. Tommy Hilfiger imperium omfatter i dag mere end 1.400 butikker i hele Nord- og Sydamerika, Europa og Asien-Stillehavsområdet.

Tommy Hilfiger har dog ikke blot designet tøj, han har også udgivet en række dufte produceret i samarbejde med Estee Lauder. Tommy Girl er en bestseller der er sammensat af blomsterrige noter samt friske aftaler. Tommy Hilfiger udgav Tommy Girl Prep kollektion, der præsenterer en spændende kombination af udsøgte dufte heriblandt grøn æble og lyserøde peberkorn. Tommy Hilfiger Pear Blossom er en lunefuld og lækker duft af søde frugter og kontrasterende noter af kanel og sandeltræ, en perfekt duft hvis du vil skille dig ud fra mængden, er passende såvel til sportstøj som hverdagsduft. Lad os ikke glemme Loud der er en bemærkelsesværdig duft med varmen noter af sandeltræ , rose og patchouli.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.