Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Tom Ford Parfume & Dufte til Hende

Tom Ford er en amerikansk modedesigner og creative director af mærket med samme navn. Før han startede hans eget mærket, var hans mest kendt for at genskabe Gucci og Yves Saint Laurents succes. Han er oprindeligt fra Texas, men forloden sydstaten som teenager, for at studere kunsthistorie på New York Univeristy. Efter han droppede ud, blev han skrevet op på privat universitet Parsons School of Design for at studere akitektur. Ford dimmiterede og har faktisk en universitetsgrad i arkitektur, men da han startede med at kigge efter arbejde i modeindustrien, ville han undlade at fortælle hvad hans grad var i, da Parsons School of Design var velkendt for deres modedesign linjer.

Ford fik efter nogen tid endelig foden inden for døren hos et lille sports design firma, og fik et job som design assistant. Den unge designer i træning, flyttede sig med tiden op til herremode mærket Perry Ellis, hvor han arbejdede sammen med hans gode ven Marc Jacobs. Efter at have arbejdet der i et par år accepterede Ford en position hos Gucci, da firmat var en synkende skude der havde brug for ekstra hjælp. Slutningen af 80'erne havde været hård for det italienske mærke og de var tæt på total konkurs., men med Fords ledelse var deres Couture afdeling tilbage rette kurs. Med Ford som creative director blev Gucci mere succesfuld end de nogensinde havde været før. Det resulterede i at de købt Yves Saint Laurent, som Ford fik ansvaret for. Ford endte med at forlade Gucci i utide i midten af nullerne, da han ragede i uklar med ledelsen af Gucci Group. Han beskrev denne hændelse som hans midtvejs krise. Denne varede dog ikke længe, da han startede hans eget firma bare et år efter han forlod Gucci.

Tom Ford mærket producere ikke kun herre og damemode. Kort tid efter grundlæggelsen af det nye Tom Ford introducerede han også solbriller og parfumer til hans kollektion, samt producede filmen A Single Man fra 2009. Han har også designet tøj til Michelle Obama, Gwyneth Patrow og Beyoncé blandt andet.
Black Orchid (2006 var den første Tom Ford parfume der blev lanceret, og er stadig den dag idag den bedst sælgende duft. Det er en dyb, mærk blomsterlig duft med noter af sort trøffel, solbær, mørk chokolade og intense. En anden populær Tom Ford duft er Noir Pour Femme (2015) - en kvinde versiopn og den populære Noir for men. Det er en blanding af mandarin, bitter appelsin, rose og jasmin på en base af vanilje, der gør det en fantastisk aften duft. Mærket har også Tom Ford Private Blend kollektionen som bliver produceret i små opslag.
Vis Mere