10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

SvampeBob Firkant Parfume & Dufte til Hende

Den 14. juli, 1986 blev en munter svamp ved navn SvampeBob Firkant født i Bikini Bunden (Bikini Bottom). Da Harold Firkant og Margaret Firkant fødte SvampeBob vidste de straks, at han var noget helt speciel, hvilket senere hen skulle vise sig at være korrekt. SvampeBob Firkant fik nemlig job på den berømte Krusty Krab restaurant hvor det snart skulle vise sig at de burgere som SvampeBob lavede var helt i verdensklasse. Dette, kombineret med SvampeBobs helt unikke personlighed, banede vejen til at SvampeBob endte med at få sin helt egen TV serie. Det tog 6 år før den første SvampeBob serie ramte vores TV i 1999, men det blev så stor en succes at man nu kan finde SvampeBob på ikke mindre end 48 forskellige sprog.

Til trods for at SvampeBob allerede har hans drømmejob som kok hos Krusty Krab har det ikke stoppet ham fra at udgive utallige produkter under hans navn. Du kan finde tøj, ure, smykker, skriveartikler og makeup.
Den første duft der blev lanceret af Svampebob hed Spongebob Squarepants som er en frisk duft der leder tankerne hen på havet. Den blev så stor en succes at SvampeBob sørgede for at hans 4 venner også kom til at udgive deres egen dufte.
Hans nærmeste følgesvend og kæledyr, sneglen Gary udgav en lignende duft til SvampeBob men med hints a moskus. Bedste ven Patrick Søstjerne (Patrick Star), kollega og nabo Blækvard Tentakkel (Squidward Tentacles) og chef Hr. Krabbe (Eugene Krabbe ) har alle lancerede deres dufte samme år, med hjælp fra SvampeBob. Dette led til den præstigefyldte parfume title “Pacific Ocean's Most Promising Fragrance Connoisseur of 2010”.

SvampeBob er naturligvis ikke en rigtig person, men en fiktiv karakter der bor på bunden af Stillehavet, i byen Bikini Bunden (Bikini Bottom). Han er en stor gul svamp hvis færden og liv handler om havmiljøet hvor han sammen med hans venner laver mange sjove og skøre ting. SvampeBob er gået hen og blevet et kult ikon, der er elsket af børn og voksne verden over – han er sjov, fuld af ballade og meget elskværdig.
Alle hans produkter er farverige, sjove og stilet mod børn og barnlige sjæle.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.