Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Stella McCartney Parfume & Dufte til Hende

Datter til fotograf Linda og Beatles medlem Paul McCartney, havde Stella McCartney en ganske normal barndom taget i betragtning af hvem hendes forældre var. Efter at have gået på en lokal skole på landet i England, blec Stella uddannet på St. Martins i 1995. Da hun forfulgte en karriere i modebranchen, blev hun tilbudt sit første store job på Chloe i 1997. Ved at udfylde positions som kreativ direktør, var Stella i stand til at lære alle de tricksene i branchen. Efter at have forladt Chloe for at jage en barndom drøm startede hun sit eget, eponyme, selskab. Hun debuterede sin første kvinde kollektion Frankrig i 2001. Over en business Morgenmad mødte hun sin mand Alasdhair Willis (gift 2003), der aldrig har misset et af hendes modeshows. De har fire børn, som de har til formål at give samme ydmyge opvækst Stella havde, på trods af deres herkomst.

Stellas tøj er nu kendt for at være en uunværelige i mange fornemme klædeskabe. Imens hun designer mode stykker såsom hæle, tasker, tøj og mere, sørger hun altid for at hendes stykker go0dt ud på en person, og ikke kun på catwalken. Da hun voksede op som vegetar, er stoffer såsom læder og pels ikke indarbejdet i hendes design. I 2012 blev hun præsenteret for Order of the British Empire og vandt H & M Conscious Award i 2013.
Stella har arbejdet med indflydelsesrige navne i branchen, og hun har produceret hele kollektion med folk som Adidas og H & M. Hun også co-designet, og var hjernen bag, 2016 britiske olympiske kits.


Stella produkter sælges i over 20 af hendes egne butikker i London, Soho og Paris. Hendes artikler kan findes i over 200 varehuse.Hun indtog parfume verdenen i 2003 med lanceringen af Stella, hun har nu over 25 parfumer i hendes portefølje. Favoritter er den oprindelige Stella og de omformulerede variant (2014), som kan differentieres ved den gyldne accent på flasken. Mens Stella er fokus på en rose note, L.I.L.Y (2012) har en musky og jordagtig aroma. Åbning med en stærk notat af trøffel, hvilket letter ind et hjerte af liljekonval hviler på en base af egetræ mos.
Vis Mere