Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Star Wars Parfume & Dufte til Hende

George Lucas udviklede sin idé om det første Star Wars film i 1970'erne. Den gang kunne han ikke vide hvor meget hans liv og hele Sci-Fi universert ville ændre sig grundet udgivelsen af Star Wars: IV A New Hope (1977). Star Wars serien er en af de største pop culture fænomener fra den 20. århundede, og det er lykkes dem at have endnu større indflydelse i det 21. århundrede!

Når man tænker på at de samlet har tjent mere end 30 milliarder for bare de første 6 episoder, er det ikke en overraskelse at Star Wars merchandise kan blive forunder i alle former og farver. Star Wars duft kollektionen, som meget andet, er hovedsageligt fokuseret på de unger der er tiltrykket af de mørke kræfter. Flakon designet er sjældent meget enkelt, og du kan få dem formet some Darth Vader, en Storm Trooper og andre kendte ansigter fra den populære saga.

John Williams's titel sang er et af de mest genkendelige stykker film musik i verdenen, men der er ikke kun musikken der er genkendelig. Sjældent har en film så stor en indflydelse som Star Wars serien fortsat har. Med en dedikeret internationasl fan base og det nyeste samarbejde med Disney The force will be with us i mange flere år ud i fremtiden.
Vis Mere