Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Shiseido Parfume & Dufte til Hende

Shiseido satte foden i verden af dufte med udgivelsen af White Rose Natural i 1954. Det er en ren, blomsteragtig duft, som navnet antyder, og historien om denne særlige duft er ganske uklar. Det vi ved er, at dette var begyndelsen på en succeshistorie for Shiseido parfume afdeling. Da Shisheido har produceret over halvtreds dufte er det svært at vælge favoritter. En ukendt perle inden for deres kollektion er Angelique parfume, der først blev set i 1991. Dens smukke aroma er påvirket af orientalske og blomster akkorder af grapefrugt, heliotrop, benzoin og sandeltræ.

Zen (1964) er en sand klassiker og elsket af mange. Den oprindelige sorte flaske med blomster, blev relanceret i en helt hvid flaske i 1999. Stadig tro mod den oprindelige formulering er indholdet et udvalg af saftige blomster og blev afsluttet med en træagtig base. Zen parfume blev igen relanceret i en guld flaske i (2007). Denne gang blev duften ændret og den Zen duftvi kender idag er mere frisk med tilføjet grapefrugt og bergamot.

En nyere produktion er den vellykkede Ever Bloom (2015). Denne dufte har taget verden med storm. Det er en sød og blomstret parfume, der er påvirket af kontrasten mellem øst og vest, lige som selskabets arv. Med akkorder af lotus, bulgarsk rose, tunesisk orangeblomst og hinoki træ. Senere blev efterfølgere Ever Bloom Eau de Toilette (2016), og Ever Bloom Extrait Absolu (2016) lanceret.
Vis Mere