Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Sergio Tacchini Parfume & Dufte til Hende

Sergio Tacchini, født i 1938 i Italien, er en tidligere professionel tennisspiller der har stiftet et designer mærke af samme navn (mærket startede som Sandys S.p.A. i 1966, men skiftede navn til Sergio Tacchini få år efter).

Efter afslutning af hans professionelle tennis karriere besluttede Sergio at starte sit eget sportstøj mærke hvor han ville ændre den ellers dominerene hvide tennismode til en mere faverig en.

Mærket blev lanceret som Sandys S.p.A. og havde kun kvindetøj i deres sortiment, det varede dog ikke længe før der kom andre sportsgrene til, såsom golf og sejlads, både som herre og dame mode.
Sergio Tacchini blev langsomt, men sikkert kendt ved at sponsorere nogle af de bedste tennisspillere i verden, såsom Pete Sampras, John McEnroe, Goran Ivanišević og Novak Djokovic.
Det er ikke kun i tennisverden at man kan finde stjerner påklædt Tacchini designs, den kendte sejler Karine Fauconnier og den engelske cricketspiller Ian Bell har også vundet titler klædt i Sergio Tacchini.

I dag producerer Sergio Tacchini sportstøj, fritidstøj, sko, badetøj, ure, tasker og dufte til både mænd og kvinder.

Den første duft til kvinder, Donna, blev lanceret i 1988 og er en blomsterduft fyldt med noter af frugt, lotus og liljeknoval.
En af de mest kendte dufte fra Sergio Tacchini er BE.ST fra 2008. Denne duft er en dejlig blomstret frisk duft, passende til enhver lejlighed.
Vis Mere