Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Serge Lutens Parfume & Dufte til Hende

Serge Lutens er en ikonisk designer og art director, der har haft en strålende karriere sammen med nogen af de største mærker (brands) der findes inden for skønhedverden, før han ved starten af årtusindeskiftet opstartede hans eget brand.
Som 20 årig flyttede han til Paris, hvor hans interesse for fotografering og skønhed landede ham et job hos det præstigefylde Vogue Magazine. Det tog ikke længe før han vagte opsigt med hans innovative og smarte make-up, hans unikke hår designs samt hans kreative smykker. Serge Lutens er ikke en mand der hviler på laurbærrene så samtidig med hans job hos Vogue formåede han at holde hans fotografering ved lige, og man kan nu se hans impressionistiske billeder verden over, blandt andet har de været vist på det berømte Guggenheim Museum i New York.

Det var mens han arbejede for Shiseido at han blev tilbudt at designe hans første duft. I modsætning til mange designere er Serge Lutens aktivt involveret i både design og valg af noter til hans dufte, og debut duften, Nombre Noir (1982), er gået hen og blevet starten på en helt ny karriere for Lutens.

Alle Serge Lutens dufte er unisex, hvilket betyder at de er stilet mod både mænd og kvinder. Siden 2000 er alle Serge Lutens dufte lanceret i den samme elegante ikoniske rektangulære flakon, der blot byder en enkelt stilfuld etiket med navnet på duften, og ikke meget andet. I stedet er det farven på parfumen og navnet der afslører hvad man har i vente.

Efter etablering af hans eget mærke i det nye årtusinde, efter at have brugt et årti på at udvikling usædvanlige luksus dufte hos den eksklusive Les Salons du Palais Royal i Paris, har Lutens nu udgivet en lind strøm af uforglemmelige dufte. Som parfumør favoriserer han kvalitets ingredienser og en god historie, der fortælles gennem noterne i duften. Et godt eksempel på Lutens stil er den orientalske Ambre Sultan (2000), som skitserer et beduin telt i en ørken, duften indeholder noter af brændende røgelse, krydderier og dunkel harpiks eller hvad med Muscs Koublai Khan (1998), der tegner et portræt af den frygtede mongolske krigsherre Koublai Khan med store mængder af animalske moskus og civet, hvilket giver en primal bæst af en duft, der absolut ikke bør bæres på kontoret! En sødere duft fra Lutens er den dejlige Bas de Soie (2010), hvilket betyder "silkestrømper" og er repræsenteret med pulveriserede iris og beroligende hyacint.
Vis Mere