Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Sarah Jessica Parker Parfume & Dufte til Hende

Ved at sikre hendes første Broadway debut i The Innocent som 11 årig, besluttede Sarah Jessica Parkers familie, efter at være blevet udtaget til produktion af Annie kun tre år senere, var det tid til at flytte til Cincinnati, for at hun kunne udvikle sine skuespille færdigheder. Efter at have forladt hendes barndomshjem i Nelsonville, Ohio, omfavnede Sarah eventyret med åbne arme. I de sene 70'er, turnerede Sarah og hendes syv søskende rundt i Amerika med The Sound of Music, hvor de alle havde en rolle. Sarah Jessica Parkers første film præstation var i Footloose og Firstborn, begge udgivet i 1984. Footloose var sandsynligvis en af ​​de sidste øjeblikke, vi havde chancen for at se Sarahs naturlige brune lokker. I 1997 blev Sarah gift med sin kæreste Matthew Broderick, iført en sort brudekjole, som hun nu beklager. Hendes førstefødte søn, James Wilkie, blev skabt naturligt, mens tvillingerne Marion Loretta Elwell og Tabitha Hodge blev båret af en rugemor. Efter fødslen af ​​deres sidste to børn flyttede familien til New York i 2009. En masse tid er brugt i deres andet hjem i Kilcar, Irland, hvor Matthew plejede at tilbringe sine somre.

Sarah Jessica Parker voksende formue på 90 millioner dollars kom ikke let. det er utvivlsomt, hendes rolle i Sex and the City (1998-2004) serien der har givet hende den største mængde af anerkendelse og løn. Sjovt faktum: Sarah sagde næsten nej til at spille rollen som Carrie Bradshaw, som hun ikke havde planer at spille i nogen tv serie. Hun er også den eneste af de fire SATC stjerner, der ikke har optrådt nøgen i en scene da hendes kontrakt indebærer en ingen-nøgenhed klausul. Efter serien sluttede i 2004, blev den efterfulgt af to blockbuster film; Sex and the City (2008) og Sex and the City 2 (2010). Udover at være en skuespiller ejer Sarah også sit eget tøjfirma "SJP", der fokuserer på smarte tøj og sko.

Den første Sarah Jessica Parker parfume er også den mest kendte. Den elskede Lovely blev lanceret i 2005. En frisk og ren duft velegnet til alle typer af kvinder. Over fem varianter af Lovely er blevet lanceret siden oprettelsen af den oprindelige, mest populære er Lovely Liquid Satin (2006) og den dejlige 10th Anniversary Edition (2015). En anden kult favorit er Covet kollektion, som omfatter Covet (2007), en lækker duft med et hjerte af kaprifolier der hviler på en base af rav, og Covet Pure Bloom (2008), en blomsterduft med noter af kokos vand og orris.
Vis Mere