Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Salvatore Ferragamo Parfume & Dufte til Hende

Salvatore Ferragamo var en italiensk designer, der var aktiv i 30'erne og 40'erne. Efter hans død i 1960 blev hans virksomhed overtaget af Ferragamos familie, der har kørt virksomheden lige siden. Mærket er kendt for sin luksus sko, tilbehør og dufte.

Ferragamo blev født i Napoli, men flyttede til USA som en ung mand sammen med sine brødre. Mange italienere flyttede vest på i begyndelsen af 1900, i håb om at finde et bedre liv. Salvatore Ferragamo havde været involveret med sko hele sit liv, og efter hans bror fandt ham et job på en Massachusetts skofabrik var han i stand til at vende fodtøj til lykke, da han åbnede en butik i Hollywood. Den fantastiske kvalitet Ferragamos sko havde gav genlyd glimmer-byen og hog det varede ikke længe før han lavede sko til alle de store stjerner af tiden.

Efter mere end et årti i USA besluttet Ferragamo at flytte tilbage til Italien, og han var i stand til at åbne et luksuriøst boutique i Firenze som tog hensyn til alle de store stjerner af tiden. Kunderne inkluderede Marilyn Monroe, Judy Garland og Eva Peron. Som forretningen voksede forblev kvaliteten af skoene intakt og Ferragamo sørgede hvert par var håndlavede med den største omhu.

Han opfandt også mange helt nye typer af sko og teknikker, herunder den såkaldte caged heel shoe, som stadig er en rød løber favorit. Efter Ferragamo døde i 1960 fortsatte virksomheden med sin kone og børn ved roret, og blev i sidste ende et stor multinational selskab, men stadig et familie foretagende. Hans datter Fiamma Ferragamo bære familie ånden i virksomheden videre og har mange sjove nyskabelser bag sig.

Pour Femme (1998) var den første Salvatore Ferragamo parfume. Det er en sofistikeret blomstret duft med noter af træ, græs og frisk frugt. En anden meget populær Salvatore Ferragamo duft for kvinder er Incanto For Women (2003), en duft inspireret af Ferragamos kærlighed til smukke ting. Med fersken, blomme, rød lilje og ambrette er dette en blød, elegant og meget feminin parfume. Det er blevet udgivet i flere nye versioner siden udgivelsen, herunder Incanto Shine (2007), Incanto Heaven (2007) og Incanto Bloom (2014). Emozione (2015) er en frisk og pulveragtig blomster duft med noter af iris, pæon og heliotrop der giver denne klassiske kvindelige duft.
Vis Mere