Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Rochas Parfume & Dufte til Hende

Rochas er et fransk parfume og design hus. Det blev åbnet af Marchel Rochas in 1925 og var oprindeligt et haute couture hus der skabte elegant og moderne mode for kvinder. Blandt deres mest kendte designs var introduktionen og lommer på skjorterne.

Firmaet fik deres start da den allerførste Rochas parfume blev lanceret i 1934. Denne første kollektion af dufte tæller Avenue Matignin og Audace. Rochas dufte var faktisk ikke en hit med det samme og de blev lagt på hylden under 2. verdenskrig, da det være svært at få fat på igredienserne. Femme Rochas der blev lanceret i 1943 endte dog med at blev en stor succes, og med tiden blev Rochas mere involveret i parfumer end mode. Femme er en blød, kompleks og meget feminine duft med lette noter af fersken, blomme og abrikos der leder til blomster som rose og liljekonval, med en base af læder, mos og amber. Under denne populære tid valgte Rochas ofte at udgive deres dufte sammen med læbestifte, hvilket er normat idag, men meget usædvanligt under denne tid.


Parfumer, ledet af Femme, blev med tiden en så stor succes, at det fuldstændigt overtog mode delen af firmaet. Rochas stoppede med at sælge tøj i de tidligere 1950'er. Få år senere gik Marchel Rochas bort, og hans firma blev overtaget af hans kone. Under hendes ledelse blev Rochas vendt til et multinationalt parfume hus, der har lanceret nogle fantastiske dufte til kvinder, såsom Mystere (1978) og Bbyzance (1987). Den sjove og farverige Tocade (1994) var en anden succes fra mærket med en frisk grøn top, på en varm og frisk midte, med en pudder vanilje som bade. Flakonen får dig til at tænke på en frugt cocktail.

I 2002 startede firmaet på at lave mdoetøj igen, under creative ledelse af Olivier Theyskens. Dette gav dem statusen som haute cotoure hus tilbage, men kjoler der gik lige til stregen. Dette har givet dem fans som Jennifer Aniston, Jennifer Lopez og Sarah Jessica Parker.
Vis Mere