Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Roberto Cavalli Parfume & Dufte til Hende

Roberto Cavalli er en flamboyant italiensk modedesigner. Han er det bedste bud på hvad luksus, glamour og en elite livsstil vil se ud. Med hans vilde tryk, boheme stil og fantasifulde tekstiler, er det ikke en overraskelse af Cavalli brandet blev kåret som det bedste kvinde mode brand på Luxury Brand Status Index i 2010.

Hvorend der er en rød løber, kan du være sikker på at finde en af Roberto Cavallis smukke kjoler. Hans kjoler er vovede og spetakulere, med en interessant blanding af tekstiler. I 2007 lancherede han hasn første kollektion solgt i en almindelig butik for H&M kaldet Wearing Cavalli. Den blev udsolgt på få timer. Cavalli laver ikkke bare kjoler, han har også en stor kollektion af jakkesæt til mænd, solbriller, sko, støvler, børnetøj, tasker, ure, parfumer og selv hans egen vodka kaldet Roberto Cavalli Vodka.

Cavalli har samarbejdet med flere kendte mærker og mennesker; i 2007 designede han kostumer for Christian Aguilera og Jennifer Lopez, samt for Spice Girls globale Reunion toir. I 2005 spurgte Playboy ham og han ville genskabe det kendte kanin kostume. Den limited edition Coca Cola Light flaske fik Cavalli design i 2008 og det italiensk alkohol firma Disaronno gav ham designer til deres 3. Disaronno Limited Edtion flaske i 2015.

I 2008 overvejede Roberto Cavalli at sælge hans emperium, men ingen var villige til at overtage hans forretning, så han beholdte det selv og lavede end endnu større forøgelse. Han laver nu også designs til hjemmet og en natklub, der passer til en mand der designer nogle og de vildeste og mest sexede natklub outfits.

Roberto Cavallis designs er ofte forførende og sexede og hans duft kollektion skuffer heller ikke! Han har udgivet mere end 30 dufte siden 2002.

Paradiso Roberto Cavalli for women fra 2015 har en smuk krystal på toppen, og en gylden slange snore sig om flaskes hals. Duften er en skøn blanding af blomster og træ noter. Serpent fra 2005 er signatur symbolet på Roberto Cavalli. Der er en meget feminin, sensuel og farlig duft lavet på mango-citrus og bløde blomster.

Roberto Cavalli lancerede hans sommer duft Roberto Cavallo Exotica i 2014. Den tager dig til en exotisk destination med en mix af mango, frangipani blomster og cremet sandalwood.
Vis Mere