Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Rihanna Parfume & Dufte til Hende

Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) blev født i 1988. Hun var født ind i en problematisk familie, og var den ældste og tre børn. Hun dannede en pigegruppe med to af hendes venner og blev opdaget af den amerikanske producer Evan Rogers. Det var tydeligt at Rihanna ver noget helt specielt og da hun var bare 16 år gammel, besluttede hun sig for at flytte til USA for at følge hende drøm om en karrier inden for musikken.

Hendes debut album var enb kæmpe succes takket være de to hoved singler "S.O.S" og "Pon de Replay". Lige siden hhar hun haft en fast plads på hitlister over hele verdenen. Rihanna har et talent for at skrive populære sange og hun har arbejdet sammen med kunstnere som Eminem, Shakira, Nicki Minaj og Jay Z.

Rihanna er en af de besdt sælgende artister i verden - i 2011 solgte hun mere end 20 millioner albums og 60 millioner singler, hvilket gjorde hende til en af de bedst sælgende artister nogensinde. Hun har modtaget flere priser inklusive 2007 World Music Awards for World's Best-Selling Pop Female Artist og Female Entertainer of the Year, samt 2011 Brit Award for Best International Female Solo Artist, 4 Grammy Awards, 4 American Music Awards og 18 Billboard Music Awards.

RiRi lancerede hendes først duft tilbage i 2010 kaldet Reb'l Fleur. Dette er en duft der appellere til både den gode og onde side af hende personlighed, en vovet og sexet duft med noter af frugt, blomster og musk blandet med vanilje, patchouli og amber. Flakonen er inspireret af formen på en stillet hæl. Hun har brugt samme form til duftene Nude (2012), Rebelle (2012) og 777 Nude (2013)
Vis Mere