Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Revlon Parfume & Dufte til Hende

Revlon er en hjørnesten indenfor kosmetik, skønhed og duft industrien. Deres overkommelige priser, varer af høj kvalitet og innovative produkter har sørget for, at Revlon har været en fast markedsleder siden deres begyndelse i 1930'erne.

Revlon historie startede i 1932, da Charles og Joseph Revson ønskede at skabe en neglelak der passede til røde læber, cigaret-rygemde Hollywood skuespillerinder af tiden. eglelak blev typisk lavet med farvestoffer, men Revlon neglelak blev lavet med pigmenter, der giver mere dækning og fyldigere stærkere farver. Revlon gav deres neglelakker stemningsfulde navne som Fatal Apple og Kissing Pink, der beskrev farven, men også gav køberen et smil på læben. Revlon neglelakken var en kæmpe succes og inden for blot seks år var Revlon et multimillion-dollar selskab.

Revlon er en virksomhed der har været de første i mange sitationer. Revlon var det første selskab der viste en kvinde iført bukser i parfume annonce for Charlie; Revlon var også blandt de første der erstattede dyreforsøg med alternative sikre testmetodee. De var som en pioner i dermatologi, det første selskab der brugte en østrogen forløber i deres kosmetisk creme og Revlon var det selskab, der introducerede verdens første amerikanske modedesigner duft, Norman Norell.

Revlon Charlie duft kollektionen blev lanceret i 1973, og i dag er der mere end 20 duftei denne kollektion, som alle er rettet mod unge, erhvervsaktive kvinder. Revlon Charlie parfume blev markedsført godt, og blomster-aldehyd duft blev verdens bedst sælgende parfume inden for tre år efter dens lancering. Der har været flere parfume annoncer for Revlon Charlie, en med Lauren Hutton og Cindy Crawford. Oprah Winfrey dedikeret en hel del af hendes populære talkshow til at tale om konsekvenserne af Charlie parfume annoncer. Charlie annoncer inspirerede Oprah, det gjorde hun ville være som de selvsikre og fabelagtige Charlie Girls.

Andre ikoniske Revlon parfume omfatter Moon Drops, en varm krydret signatur duft som blev lanceret i 1970; Revlon Intimate fra 1955 derer en krydret vintage duft, fortryllende og sensuel.
Vis Mere