10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Ralph Lauren Parfume & Dufte til Hende

Ralph Lauren sagde engang "jeg designer ikke tøj, jeg designer drømme". Hvilket er forståeligt, når man tænker på at hans liv ligner en drøm. Ralph Lauren var født i Bronx, New York og er søn til to Belarus indvandrere. Han var engang en dreng med en drøm, og et ønske om at skabe klæder ud af klude. I 1967 åbnede han sin første slips butik, hvor han solgte slips under mærket "Polo". Inden 1969 havde han sin egen butik i Bloomingdales og to år senere fik han også sin egen butik i Beverly Hills. I løbet af disse år udviklede han en kollektion af jakkesæt til kvinder, hvor han indførte Polo logoet. Kort efter blev Polo logoet påført de kortærmede pique skjorter, som nu er kendt over hele verden som "Polo" skjorter. Hans kollektioner repræsenterede en sporty men klassisk amerikansk stil, som senere kom til at blive identificeret som "preppy". Hans kreationer er også blevet brugt i "The Great Gatsby" film af 1974 og i Woody Allen's "Annie Hall".

Ralph Lauren har skabt adskillige parfume kollektioner til både mænd og kvinder. En af hans tidligste dufte til kvinder var Safari (1990); en eksotisk duft, der blandede citrus med noter af jasmin og appelsin blomst. Safari er stadig en bestseller i dag. Romance (1998) er gangske rigtig en romantisk duft, der udforsker noter af mandarin og kamille med ingefær, og noter af viol. Ralph Lauren Big Pony er en kollektion skabt til både mænd og kvinder. Denne kollektion er baseret på princippet om, at alle individer er unikke og alsidige. Kollektionen til kvinder omfatter fire forskellige dufte, som repræsentere forskellige personligheder. De kommer alle i forskellige, farverige flasker, som repræsenterer farven på deres vigtigste ingrediens.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.