Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Puma Parfume & Dufte til Hende

Puma er et livsstils mærker der sælger sko, løbesko og generelt sportstøj. De har hjulpet top atleter i fodbold, OL of tennis, med at vinde deres valgte sportsgrene. Puma har et stort parfume katalog der indeholder flere sports dufte. Nogle af de bedst kendte dufte er Flowing (2003), Green (2012) og Yellow (2012).
Puma navnet er kendt verden over idag, men hvem startede Puma? Historien startede med to brødre, Rudolf og Adolf Dassler, som til at starte med havde sko fabrikken sammen. Under 2. Verdenskrig havde de et stort skænderi, der resulterede i at de gik hver deres vej, og delte virksomheden i to. Adolf etablerede Adidas, imens Rudolf startede Puma.

I de tidlige ar af Adidas og Puma var en skarp konkurrence og delte deres by i to. Ifølge rygterne kiggede indbyggerne ned for at se hvilke sko fremmede bar, så de kunne so om de var venner eller fjender. Da handmen kom til Rudolphs hus ville de med vilje være iført Adidas sko, da Rudolph ville sende dem direkte ned i kælderen hvor de kunne vælge et par gratis Puma sko. De to lokale fodbold klubber var også splittede; ASV Herzogenaurach støttede Adidas imens 1 FC Herzogenaurach bruge Puma fodboldstøvler. Idag er begge brødre begravet på den samme kirkegård, men de er placeret så langt væk fra hinanden som overhovedet mulgit, da de desværre aldrig nåede at blive venner igen.

Puma fortsatte med at vokse of udvidede fra sko til tøj. De har igennem årene sponsoreret en stor del af de talentfulde atleter og golfspillere. Usain Bolt bar Puma da han løb hans rekord hurtigste løb i New York, der gav ham tilnavnet Lightning Bolt. Serena Williams bar en sort Puma catsuit da hun vandt US Open Tennis mesterskabet i 2002. Hvis du er mere interesseret i golf can få det seneste golfudstyr som er båret af Lexi Thompson og Rickie Fowler.

I 2007 blev Puma overtaget af frankse PPR, der laver luksus produktet og mode. De ejer blandt andet Gucci, og har hjulpet Pume med at blive et af de største sports livsstil mærker i verdenen.

Udover Puma sko, sportstøj og ure har Puma også et stort katalog når det kommer til parfumer. Mere end 30 dufte er blevet lanceret af Puma. Den første Flowing (2003) er en sød, frisk forårsagtig duft, der er perfekt til hverdags brug. I 2014, lige inden VM i fodbold, lancerede Puma deres Yellow Brasil Edition. Dette var en fejring af sport, ekstrem enthusiasme og adrenalin, der blev præsenteret i en sol gul flaske med friske noter af bergamot, æble, magnolia og cedertræ.

Du kan også finde Puma Aqua Perfume i deres katalog. Denne forfriskende duft kommer i en flakon der er formet som en sportsflaske. Den har en feminin start med grøn æble, lime og grøn citron der er fulgt af et hjerte med hyacint, på en base af patchoul og sandeltræ.
Vis Mere