Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Prada Parfume & Dufte til Hende

Da han grundlagde sin modevirksomhed i 1913, forventede Mario Prada ikke at virksomheden ville være i hænderne på en kvinde flere årtier senere. Selvom han ikke mente at kvinder skulle adminstrere en virksomhed, blev det hans datter Luisa der tog over efter hans død. I 1970'erne var det Luisas datter Miuccia Prada der stor for forretningerne.

Med inspiration fra militær verdenen, lavede Miuccia en linie af rygsække og tasker i nylon og læder, Disse tasker bliver hurtigt bestsellere og definerede hendes popularitet inden for modeverdenen. Taskerne er stadig hendes signatur idag, og er stadig bestsellere. Tre år senere, i 1988, udgave hun hendes første kvinde tøjkollektion med hjælp fra hendes mand Patrizio Bertelli.
Pradas kollektioner har altid drevet væk fra de typiske skønheds idealer, og synes at være chic på en mere utraditionel måde. Miuccia siger at deres "grimme"-chic attitude er helt bevidst. Hun sagde en gang at hun ville gøre blonder til et ikke-sexet stof. Det gjorde hun så - og hun elskede det. Hun påstår altis at hun designer tøj for kvinders hjerner, ikke for deres kroppe. Hendes kreationer er faktisk meget mere artistiske og psykologisk komplekse end man kunne forestille sig. Han påstår at hendes kollektioner er for de kvinder/hustruer/døtre der ønsker at klæde sig for at behage, opvække, formilde, gøre stolt og til tider bedrage deres mænd.,

Pradas første duft var artistisk lavet og fokuserede kun én duft såsom iris, eller appelsinblomst eller viol. Det var ikke før sidste i 2000'erne at Prada tilføjede andre dufte til denne kollektion og udgav Infusion D'Iris og Infusion D'Iris Absolute. Pradas første bestseller parfume var Prada Eau De Perfum der blev udgivet i 2004. Dette er en frisk aromatisk og orientalsk duft for kvinderl. En anden populær duft er Prada Candy, der indeholder et mix af musk, vanilje og karamel.
Vis Mere