Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Penhaligon's Parfume & Dufte til Hende

Penhaligon's er et klassisk engelsk parfume mærke etableret af William Penhaligon. De er kendt for deres finurlige designs, usædvanlige dufte og umiskendelige glasflasker med runde låg og farverige bånd. Forretningen blev startet af Mr. Penhaligon i 1870'erne. Ved århundredeskiftet blev Penhaligon's betragtet som en af ​​de bedste parfumefabrikanter i det britiske imperium, og de havde flere kongelige tilhængere. Selvom mærket forsvandt fra de fleste hylder, efter at butikken blev ødelagt under anden verdenskrig, blev Penhaligon genoplivet i 70'erne. Mens nogle mere moderne indflydelser kom til, forblev sjælden og nogle af de dufte, der var til rådighed i victorianske tider er stadig til salg i dag. Mærkets victorianske arv er også mærkbar i de excentriske flaske design og design af Penhaligon's butikkerne. De har formået at forblive tro mod deres begyndelse, men i deres arbejde med moderne parfumefabrikanter som Oliver Cresp har de også opnået et helt nyt publikum som en del af den voksende duft niche. Alle dufte er stadig håndlavede i England med naturlige ingredienser.

Penhaligon's lave en hel del unisex dufte, værd at nævne blandt dem er Quercus (1996), en frisk og cremet cologne for både mænd og kvinder med citron, lime, kardemomme, sandeltræ og rav samt Juniper Sling (2011) der er inspireret af en klassisk gin & tonic og blander enebær og kanel med kirsebær og sukker.

Blandt nogle af de bedst sælgende nyere Penhaligon's parfumer finder vi Vaara (2013), en orientalsk duft med rosen vand, gulerod frø, safran og honning samt Iris Prima (2013), som efterligner dufte af en balletdansers ydeevne, fra træ noter af gulvbrædderne, til lette stoffer og blomster i slutningen repræsenteret ved noter af iris. Den elegante Empressa (2014) er tilgængelig i en dejlig gaveæske, som også er en musik boks!
Vis Mere