10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Paul Smith Parfume & Dufte til Hende

En Britisk succes historie, Paul Smith, en mand der har formået at være på forkant i modeverden med hans smarte og individuelle stil i årevis.

Født i Nottingham i 1946, startede i en tøjbutik da han var 18 år, i 1964, og åbnede sin egen butik i 1970.
Han gik på aftenskole for at lære skrædderfaget og for at udvikle sin egen unikke stil der senere hen skulle gøre ham til en af de mest kendte og succesfulde designere i den Britiske modehistorie.

I 1976 fremstillede han sin første kollektion i Paris og er i dag en hyppig designer ved de store modeshows, han har også designet ure, tilbehør og selvfølge parfumer.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.