Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Paul Smith Parfume & Dufte til Hende

Paul Smith ville oprindeligt begynde en karriere som professionel atlet, før han blev en modedesigner, men en alvorlig ulykke ændrede hans skæbne, og fik ham til at forfølge en karriere inden for mode istedet.
Han begyndte at gå på aftenskole for at mestre kunsten at skræddersy, og med hjælp fra sin kæreste (som nu er hans kone) skabte han sin første herretøj kollektion, som han fremviste i Paris. Da det hurtigt blev til en success, åbnede han en butik i Covent Garden. Hans første kollektion til kvinder blev fremvist på London Fashion Week i 1988. Han har også en butik i Melrose Avenue (LA), som er malet skrigende lyserød og ligner et filmstudie. Jingumae butikken i Tokyo er inspreret af japanske haver. Hans kollektioner omfatter ikke kun herre- og dametøj, men også tæpper, porcelæn og dufte.

Hans første dufte var Paul Smith Men og Paul Smith Women, som begge blev lanceret i 2000. De fleste af hans dufte findes i både en mandelig og kvindelig version. "Extreme" er en duft til kvinder, som er baseret på blomster og træagtige dufte. "London Woman" har en sensuel duft, komponeret af træagtige og orientalske noter. "Paul Smith Rose" er en elegant og blomsteragtig duft, der indeholder to forskellige typer af roser, samt andre sarte blomster.
Vis Mere