10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Paul Smith Parfume & Dufte til Hende

Paul Smith ville oprindeligt begynde en karriere som professionel atlet, før han blev en modedesigner, men en alvorlig ulykke ændrede hans skæbne, og fik ham til at forfølge en karriere inden for mode istedet.
Han begyndte at gå på aftenskole for at mestre kunsten at skræddersy, og med hjælp fra sin kæreste (som nu er hans kone) skabte han sin første herretøj kollektion, som han fremviste i Paris. Da det hurtigt blev til en success, åbnede han en butik i Covent Garden. Hans første kollektion til kvinder blev fremvist på London Fashion Week i 1988. Han har også en butik i Melrose Avenue (LA), som er malet skrigende lyserød og ligner et filmstudie. Jingumae butikken i Tokyo er inspreret af japanske haver. Hans kollektioner omfatter ikke kun herre- og dametøj, men også tæpper, porcelæn og dufte.

Hans første dufte var Paul Smith Men og Paul Smith Women, som begge blev lanceret i 2000. De fleste af hans dufte findes i både en mandelig og kvindelig version. "Extreme" er en duft til kvinder, som er baseret på blomster og træagtige dufte. "London Woman" har en sensuel duft, komponeret af træagtige og orientalske noter. "Paul Smith Rose" er en elegant og blomsteragtig duft, der indeholder to forskellige typer af roser, samt andre sarte blomster.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.