Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Paris Hilton Parfume & Dufte til Hende

Som datter af forretningsmand Richard Hilton og oldebarn af Conrad Hilton, succesfuld Hilton Hotel & Resorts pioneer, har Paris Hilton givet sig selv noget af et ry.I blandt søskende Nicky, Conrad og Barron, er Paris den eneste der har bygget sit eget emperium. Hun har forsøgt sig og lykkes med flere forretningseventyr, og på hendes CV finder du blandt andet entertain (skuespiller, sanger og DJ), forfatter og modedesigner.

som arving til Hilton formuen, var det altid skrevet i kortene at hun ville være i søgelyset. Paris's party livsstil blev dog så ekstrem i midten af 2000'erne, at hun kunne fuinde i bladende hver dag. Med hendes mange fester, kærester og upassende adfærd, var der masser at skrive om for de kulørte blade. Hilton overraskede dog alle, da hun vendte alt den negative opmærksomhed tile n promovering af hende selv. I 2003 debuterede i reality serien The Simple Life sammen med hendes tidligere bedste ven Nicole Richie. I serien efterlod barndomsvennerne deres priviligeret liv, og prøvede at finde det mere simple liv. Serien kørte indtil 2007 og var endnu et skridt til en fantastisk karrier.

Paris Hilton har produceret hendes egne showsog har været med i flere andre, bedst kendt er My New BFF serien. Hun har spillet med i flere end 25 film såsom Nine Lives (2002), The Hottie and the Nottie (2008) og The Bling Ring (2013). Hendes bog Confessions of an Heiress, det blev udgivet i 2004, gav hende titlen som “New York Best Selling Author”.

Sjove facts om Paris Hilton er at hun afbleger sit hår, aldrig forlader hendes hus uden blå kontaktlinser ( hun har selv brune øjne) og at hendes parfumer har givet hende mere end $1.5 milliarder. Hun trådte ind i parfume verdenen i 2005 med udgivelsen af den mest populære duft Paris Hilton. I de første 10 år af hendes parfume eventyr, udgave hun 20 forskellige dufte, med mange flere på vej. I blandt favoritterne finder du hende Passport Kollektion (2010), Can Can (2007) og Can Can Burlesque (2014)
Vis Mere