10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Paris Hilton Parfume & Dufte til Hende

Som datter af forretningsmand Richard Hilton og oldebarn af Conrad Hilton, succesfuld Hilton Hotel & Resorts pioneer, har Paris Hilton givet sig selv noget af et ry.I blandt søskende Nicky, Conrad og Barron, er Paris den eneste der har bygget sit eget emperium. Hun har forsøgt sig og lykkes med flere forretningseventyr, og på hendes CV finder du blandt andet entertain (skuespiller, sanger og DJ), forfatter og modedesigner.

Paris Hilton har produceret hendes egne showsog har været med i flere andre, bedst kendt er My New BFF serien. Hun har spillet med i flere end 25 film såsom Nine Lives (2002), The Hottie and the Nottie (2008) og The Bling Ring (2013). Hendes bog Confessions of an Heiress, det blev udgivet i 2004, gav hende titlen som “New York Best Selling Author”.

Hun trådte ind i parfume verdenen i 2005 med udgivelsen af den mest populære duft Paris Hilton. I de første 10 år af hendes parfume eventyr, udgave hun 20 forskellige dufte, med mange flere på vej.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.