10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Paco Rabanne Parfume & Dufte til Hende

Paco Rabanne har en bred vifte af parfumer til kvinder. Her på Parfume Klik har vi et fremragende udvalg af Paco Rabanne parfumer til de bedste priser. Se vores udvalg og forkæl dig selv med en 1 Million, Olympea og meget mere.

Hvem er Paco Rabanne?

Det spanske modehus, Paco Rabanne, er opkaldt efter sin fransk-spanske skaber. Da han voksede op i Paris, studerede han arkitektur på universitetet, men efter uddannelsen befandt han sig i smykkedesign. Da han var meget kreativ, fandt han stor succes og skabte stykker til berømte mærker, som Dior og Givenchy. Han blev kendt for at bruge ukonventionelle materialer som papir og metal på runways, og disse designs blev vist i den klassiske film fra 60'erne, Barbarella.

Året efter, at filmen havde premiere, blev den allerførste Paco Rabanne-parfume lanceret i samarbejde med Puig. Calandre (1969) var en træagtig aldehydic parfume i en minimalistisk flaske. Lige siden da har Paco Rabanne og Puig udgivet en parade af kvindelige dufte samt aftershaves og unisex parfumer, som La Nuit (1985) og Ultraviolet (1999) og den mere moderne succes Black XS (2007).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.