Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Paco Rabanne Parfume & Dufte til Hende

Paco Rabanne har en bred vifte af parfumer til kvinder. Her på Parfume Klik har vi et fremragende udvalg af Paco Rabanne parfumer til de bedste priser. Se vores udvalg og forkæl dig selv med en 1 Million, Olympea og meget mere.

Hvem er Paco Rabanne?

Det spanske modehus, Paco Rabanne, er opkaldt efter sin fransk-spanske skaber. Da han voksede op i Paris, studerede han arkitektur på universitetet, men efter uddannelsen befandt han sig i smykkedesign. Da han var meget kreativ, fandt han stor succes og skabte stykker til berømte mærker, som Dior og Givenchy. Han blev kendt for at bruge ukonventionelle materialer som papir og metal på runways, og disse designs blev vist i den klassiske film fra 60'erne, Barbarella.

Året efter, at filmen havde premiere, blev den allerførste Paco Rabanne-parfume lanceret i samarbejde med Puig. Calandre (1969) var en træagtig aldehydic parfume i en minimalistisk flaske. Lige siden da har Paco Rabanne og Puig udgivet en parade af kvindelige dufte samt aftershaves og unisex parfumer, som La Nuit (1985) og Ultraviolet (1999) og den mere moderne succes Black XS (2007).
Vis Mere