10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Nina Ricci Parfume & Dufte til Hende

Den franske couture hus Nina Ricci blev grundlagt af italienske modedesigner Maria Nielli som flyttede til Paris efter hun blev gift. Hun har været kendt som Nina Ricci lige siden. I 1932 åbnede hun sin første Nina Ricci butik på 20 Rue de Capucines i Paris og styrede hendes selskab sammen med sin søn Robert. Robert Ricci tog sig af den forretningsmæssige side af selskabet, men tog også en dedikeret interesse i verdenen af dufte. Parret solgte elegante Couture tøj til den øverste klasse og tilføjede senere en ready-to-wear kollektion, samt sko og støvler, tasker og andet tilbehør.

Det var Robert Ricci, der introducerede den legendariske duft kollektion virksomheden der stadig er populær i dag. Han begyndte at arbejde på sin første duft i begyndelsen af ​​40'erne og et par år senere blev den første Nina Ricci parfume introduceret: Coeur Joie (1948), en blomstret duft til kvinder. Den anden duft udgivet overgik sin forgænger på alle niveauer og L'Air du Temps (1949) blev hurtigt en af ​​de mest elskede dufte gennem tiderne.
L'Air Du Temps parfume gjorde Nina Ricci berømt og dens komplekse sammensætning af fint afbalancerede noter er fortsat et af mærkets bestsellere til denne dag. Den tidsløse blomstret duft til kvinder har noter af nellike, rose, fersken og bergamot i toppen, der smelter ind i en buket af gardenia, violet, orkidé, jasmin, ylang-ylang, rosmarin og nelliker og ender i en varm og krydret base med rav, sandeltræ, benzoin, eg mos, cedertræ, vetiver og moskus. Den er berømt præsenteret i en krystal flaske designet af Marc Lalique, ejer af det prestigefyldte krystal design hus af samme navn, og er udstyret med to duer elegant foldet omkring toppen. Den ikoniske flaske er designet som et symbol for kærlighed og frihed i reaktion på fortvivlelse efter afslutningen af anden verdenskrig. Den franske sætning kan oversættes til "Air of Time", som er det perfekte navn for en duft der stadiger aktuel på det moderne duft markedet.

Siden L'Air du Temps, har Nina Ricci fortsat med at udgive en bred vifte af kvinde dufte. Tidligere udgaver omfatter Eau de Fleurs (1974), Les Belles de Ricci kollektionen og blomstermotiver Premier Jour (2001) og Love In Paris (2004). Den blomsteragtige frugtagtig Nina (2006) erstattede 80'er duften af samme navn. Den blomsteragtige træagtig moskus duft Mademoiselle Ricci (2012), den orientalske blomster L'Extase (2015) og den orientalske vanille duft Luna (2016), der præsenteres i en elegant æble-formet blå flaske, er blandt de seneste udgivelser. De fleste Nina Ricci duftstoffer er også tilgængelige i attraktive parfume gavesæt, herunder bodylotion eller shower gel.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.