Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Nicki Minaj Parfume & Dufte til Hende

Rapperen fra Trinidadian Nicki Minaj, født som Onika Tanya Maraj den 8. december 1982, er en sand gåde. Nicki Minaj tager tydeligt kampen op mod sexisme, og dette er ikke værdsat af alle. Der er kritikere, der rynke panden på af det tøj, hun vælger at bære og den måde, hun bevæger sin krop. Den første kvinde der blev vist på MTV Hotteste MC List giverofte udtryk for, at selvom du ikke kan lide hendes stil, kan du ikke benægte, at hun fortjener, hvor hun er i dag.Der bør være plads til mere succesfulde kvinder i musikscenen, og hun opfordrer sine fans og musik entusiaster til at blive i skolen og få gode eksamen resultater, før du prøver lykken inden for underholdningsbranchen. I syv år har Nicki udgivet 11 albums, favoritter blandt fans er Pink Friday (2010) og The Pinkprint (2014). Hun har solgt millioner af albums, og The Pinkprint gik endda tredobbelt platin. Ud over at øge bevidstheden til forskellige problematikker, støtter hun også velgørhedsorganisationer som Røde Kors og Get Schooled Foundation, holdte en fordel koncert for en velgørende organisation i New Jersey og doneret en del af Black Friday overskuddet af Pink Friday til Breast Cancer Awareness. Hun har gået sammen med Mattel til at oprette en Nicki Minaj barbie, overskuddet af dukken gik til Project Angel Food, en velgørende organisation, der giver næring til kritisk syge.

Nicki Minaj kan også ses i på det store lærred i blockbustere som The Other Woman (2014), Lake Placid vs. Anaconda (2015) og Barbershop: The Next Cut (2016). Er du kun interesseret i hendes stemme? Hun var stemme skuespillerinde for Ice Ages Steffie mammuten i Continental Drift.

Den første duft lanceret af Nicki Minaj var Pink Friday (2012), en sød, blomster og frugtagtig duft der kombinerer blomsterblade og vanille. I 2013 blev to særlige udgaver af denne duft bragt på markedet; Pink Friday Deluxe Edition med mere fokus på karamel noter og Pink Friday Special edition, en friskere duft med akvatiske noter.
Vis Mere