Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Nautica Parfume & Dufte til Hende

Nautica mærket blev skabt i USA i 1983 af Sanders og Chu, dog kan Nautica oprindelse findes helt tilbage i 1966 i firmaet Pacific Coast knitting Mills, der fremstillede dobbelt-strik stof hvilket gav dem en god omsætning gennem årene. Nautica første linje var farverig jakker til mænd, i 1987 introducerede de deres første sportstøj linje, og et år senere kom der dametøj til sortimentet. 90’erne var hårde for Nautica’s dametøj, så linjen blev droppet, men dukkede senere hen op igen i 1996.

Chu er en tøj designer, der har designet den maritime stil af mærket, han er manden bag de alsidige stoffer der er specialt designet til friluftslivet. Nautica startede med at producere deres tøj i USA, men har nu også fabrikker i Hong Kong. Mærket har adskillige datterselskaber heriblandt Nautica Jeans Co.; Van Baalen Pacific Corp.; John Varvatos Co.; Nautica Apparel, Inc.; Nautica International, Inc.; Nautica Retail USA, Inc.; Nautica Europe Holdings Ltd.; Earl Jean In.

Nautica fremstiller en del forskellige produkter, blandt andet kan du finde skjorter, bukser, denim, bælter, nederdele, kjoler, seler, badetøj, nattøj, lædervarer, smykker, ure, handsker, hatte, solbriller, boligtilbehør, dufte, og produkter til hudpleje.

Den første duft til kvinder , Nautica Woman , blev lanceret i 1997. Det er en blomstret og sød duft med noter af mandarin, bergamot, rose, amber og grapefrugt. My Voyagu er en frisk duft til kvinder fra 2007 med noter af lime, pæon og amber. Bermuda Blue er en blomstrende duft med Clementine, kaprifolium, lotus, liljekonval og syringa.
Vis Mere