Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Naomi Campbell Parfume & Dufte til Hende

Naomi Elaine Campbell blev født i Streatham, London i 1970. Hun var kun 7 år gammel, da hun for første gang optrådte offentligt i Bob Marley musikvideoen Is This Love. Da hun var bare 10 år blev hun optaget på Italia Conti Academy of Theatre Arts skolen.

Da Naomi var 15 år gammel blev hun opdaget af chefen for Synchro Model Agency, da hun var ude og shoppe med hendes mor i London. Det tog ikke lang tid før Naomi blev succesfuld og fik hendes første forside, nemlig forsiden for britiske Elle lige inden hun fyldte 16.

I de sene 1980'er og hele vejen op igennem 90'erne tog Naomi modeverdenen med storm. Hun har gået til nogle af de mest præstigefyldte show, var på forsiden af nogle af de meste kendte magasiner og var med i flere TV shows. Berømtheden kom dog ikke uden besvær. Naomi kæmpede imod diskrimination grundet hendes hudfarve, men med venner så som Yves St. Laurent, Christy Turlington og Linda Evangelista ved sin side, endte hun med at vinde denne kamp.

Naomi er ikke bare kendt for hendes færdigheder på et podium, hun er også en stor støtter af flere velgørenhedsorganisationer og bruger hende model erfaring til at samle penge ind til velgørenhed såsom Nelson Mandela Children's Fund, Breakthrough Breast Cancer, We Love Brazil og Fashion for Relief.

Campbell har de senere år lanceret hendes egne parfume kollektion under hendes eget navn. Den første duft blev lanceret i 1999 og er kaldet Naomi Campbell by Naomi Campbell., som er en af de mest solgte dufte i hendes kollektion. En anden favorit er parfumen Naomi, der blev gen-lanceret i 2010.
Vis Mere