Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mugler Parfume & Dufte til Hende

Leder du efter en smuk Thierry Mugler parfume til kvinder? Vi har fået et stort udvalg af dufte og gavesæt fra dette designermærke. Shop Thierry Mugler parfumer og find et godt tilbud.

Hvem er Thierry Mugler?

Thierry Mugler er en anerkendt designer og parfume-skaber. Han er kendt for at være kontroversiel, og det er lige så sandt for hans modekollektioner, som det er for hans store udvalg af parfumer. Mugler flyttede til Paris i midten af 20'erne og fandt arbejde som freelance designer. Det var i denne periode, han begyndte at eksperimentere med design, og skabte en lang række klædekollektioner til modehuse i Paris samt Milan, London og Barcelona. I 1973 skabte Mugler sin første uafhængige tøjkollektion til kvinder kaldet 'Cafe de Paris'.

Hans første parfume, Thierry Mugler Angel, blev introduceret i 1992 og forårsagede en enorm vanvid, da den var en af de første i sin slags - en gourmand duft. Mugler’s Angel parfumen har været meget indflydelsesrig siden lanceringen og er fortsat en af designerens mest populære dufte. Det var hele 13 år efter Angel's succes, at Mugler besluttede at frigive sin anden duft til kvinder, Alien, som nu er blevet lavet i mange forskellige versioner.

Disse dage er Muglers parfumer sandsynligvis mere berømte end hans modelinjer, og han fortsætter med at forbløffe os med sine kreationer for både mænd og kvinder. Du kan finde fantastiske tilbud på Mugler parfumer på Parfume Klik, også flere limited editions, skønhedsprodukter og luksuriøse gavesæt til billige priser.
Vis Mere