10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Moschino Parfume & Dufte til Hende

Franco Moschino skabte Moschino mode virksomhed i 1983. Virksomheden blev fra starten anderkendt som en luksuriøst modehus med en excentrisk og innovative stil. Francos kærlighed for kunst, elegance og innovation viste sig at være en succes, hvilket også gjorde at hans assistent, Rossella Jardini, videreførte denne stil efter Francos død. I 19 år, fra 1994 til 2013, var Rosella kreativ direktør for Moschino. I denne tid skabte hun sofistikerede, geometriske og moderne kollektioner. Efter Rosella to Jeremy Scott over som kreative direktør. Hans excentriskisme passer perfekt til Moschinos stil og værdier.

Uanset hvem der er kreativ direktør forbliver Moschinos stil excentrisk, innovativ og lys - uden at være overdrevet. hovedmærket Moschino laver også accessories, smykker, kosmetik, ure og dufte. under sig har Moschino bl.a. også mærkerne Moschino Cheap and Chic (for kvinder) og Love Moschino (tidligere kendt som Moschino Jeans, for både mænd og kvinder)

Moschinos først duft, Moschino For Women, blev udgivet i 1987. Flaskeformen på Cheap and Chic duften minder om formen på en Olivia fra Skipper Skræk. Moschino Glamour er en delikat, træagtig og musk-agtig duft for kvinder. Pink Bouguet er en blomsterlig duft for kvinder som indeholde noter af ananas, ingefærkage, jasmin, lilje og viol.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.