Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mont Blanc Parfume & Dufte til Hende

Mont Blanc var grundlagt i 1908 af forhandler Claus-Johannes Voss, og banker August Eberstein, som med det samme fokuserede deres kreativitet på at fremstille yderst pålidelig og smukke skrivepenne, som tilfredsstillede selv de mest kræsne af kunder. Mærket blev kendt efter at de udgav en storslået fyldepen, som hed Meisterstück, og selve navnet "Mont Blanc" stammer fra en af deres andre enestående kreationer, nemlig MontBlanc fyldepennen fra 1910. Produktionen af Meisterstück skrivepenne fortsatte, og forblev en hjørnesten i selskabets forretning og indtægt i mange år. Selvom de kun først havde fokuseret deres energi på skrivepenne, havde de inden 1935 udvidet deres produktudvalg til at inkludere lædervarer af høj kvalitet, såsom skrivemapper, penalhuse og notesbøger.

I 1970 erhvervede Dunhill aktiemajoriteten i Mont Blanc, kun kort tid efter Richemont gruppen, som også ejer andre luksusmærker, såsom Catier og Van Cleef & Arpels, overtog hele virksomheden. Det var dette nye ejerskab som medførte den enorme udvidelse af Mont Blanc's produkter, med indførelsen af større lædervarer, såsom atteche tasker, fine smykker og dyrebare ure. Mont Blanc lancerede endelig sin første parfume, Presence, i 2001. Presence var, ligesom alle efterfølgende dufte, produceret i samarbejde med Inter Parfums Incl., hvilket tillod Mont Blanc at skabe en opnå en bedre kvalitet af parfume, uden at miste mærket's individualitet og raffinerede kvalitet.

Andre af Mont Blanc's populære kvindedufte inkludere de skarpe noter af Presence d'Une Femme Intense (2004), som er en lækker sød og blomsteragtig duft; de bløde og krydrede oriantalske noter af Femme Individuelle (2004); de varme og orientalsk blomstrede noter af Femme de Mont Blanc (2006), og den træagtige, og hvid blomstret moskus duft Legend Pour Femme (2012), bare for at nævne nogle få.

Mont Blanc - oplev noget ekstraordinært.
Vis Mere