Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Monsoon Parfume & Dufte til Hende

Peter Simon grundlagde Monsoon i 1973, så han kunne starte en produktion af mode og accessories for kvinder. Stilen for mærket er inspireret fra Indien, der ses både i farverne, materialerne samt deres håndværk, teknikker og originale prints.

Mærket åbnede den første butik i London, og udviklede sig hurtigt til de 1300 butikker der idag er at finde verden over. Monsoon står også bag mærket Accessoriza der udelukkende er dedikeret til accessories. Idag laver Monsoon også børnetøj, sko, sengetøj og dufte.

Monsoon har et godt rygte takket være deres store brug af Fair Trade i deres produktioner samt deres Monsoon Accessorize Trust der arbejder sammen med børn og kvinder i Asien. I 2007 modtog Monsoon den prestigefyldte Queen's Award for International Trade.

Monsoon har produceret mange dufte til kvinder, med den mest populære Shimo Monsoon i spidsen. Duften er fra 1996 og indeholder noter af mandarin, appelsin blomst og bergamot. Denne duft var efterfulgt af mange lækre kreationer såsom den krydderede citrus duft Monsoon for women fra 2008, eller den træagtige Elation fra 2010.
Vis Mere