Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Molton Brown Parfume & Dufte til Hende

Molton Brown blev etableret i 1973 af Caroline Burstein og Michael Collis. De startede som værende en frisørsalon. Parret startede med at bruge deres egen hjemmelavet hårprodukter, som hurtigt blev populære. Kunderne flokkes til stedet for at få deres hår behandlet med disse specielle produkter. Efter deres popularitet voksede, udvidede de til kropspleje produkter. De forbliver tæt på hjemme, med alle deres produkter produceret i London området med brug af deres egen fabrik i Elsenham, Essex.

For år tilbage brugt Molton Brown den dengang ukendt model Kate Moss i en deres reklamer, og du kan sige at de opdagede klassisk skønhed. Deres firma er også kendt for deres fantastik behandling af deres ansatte. De foretrækker at skabe et permanent langt forhold til dem, istedet for at have en stor udskiftning i de ansatte. Detee betyder at de for fri på deres fødselsdag, en ekstra fri uge når de bliver gift, samt masser af gratis gavekort.

Molton Brown startede med at producere parfumer i 2007 med lanceringen af en hel række dufte. Disse Eau de Toiletter, parfumer og cologner blev lanceret for at komplimentere deres populære kollektioner. Den første duft der var skabt kun til kvindervar den Intoxicating Davana Blossom (2007). Denne bløde blomsteret og frugtagtige duft er skabe af hvide og gule blomster med en base af jasmin og tolu balsam. Den næste duft blev Mahina (2013), en del af Navigation Through Scent kollektionen, med spændende Tahitian accenter af vanilje og frangipani.
Vis Mere