Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Miller Harris Parfume & Dufte til Hende

Lyn Harris etablerede Miller Harris i 2000 efter at have dedikeret år af sit liv til at lære de tricks der er indenfor denne branche. Hun studerede i Paris og var ansat hos hos Robertet.
Under Lyns barndom tilbragte hun sine somre med at arbejde i en parfymebutik. På det tidspunkt var parfume en luksus, der kun var forbeholdt de privilegerede. Dette, samt de organiske dufte, hun plejede at møde, mens hun besøgte sine bedsteforældre i Skotland, fik hende til at elske kompleksiteten af dufte.

Virksomheden startede langsomt, men stabilt da Lyn foretrak at Miller Harris var et niche parfumehus, kvalitet frem for kvantitet. Da folk fandt ud af, at hun havde givet Michelle Obama et sæt af sine rene vokslys, steg salget med 300%. Uden at miste fokus fra dufte, tilføjede Miller Harris-kollektionen også produkter som stearinlys og tapet.

Lyn laver dufte til 6 heldige mennesker om året, der kan anmode om en skræddersyet duft med startpriser på £ 8.000. En af de skræddersyede duftstoffer, hun skabte, blev senere gjort bredt tilgængelig. L'Air de Rien (2006) blev oprindeligt oprettet til ikonet fra 70'erne Jane Birkin. Denne musky-vanilje sammensætning tog to år at skabe og er beregnet til at minde Birkin om hendes fortid. I 2016 blev der frigivet en relancering af L'Air de Rien i en ny flaske illustreret af Jane Birkin selv. Berømtheder, der ryktes at nyde Miller Harris'unikke kreationer er bl.a. Mischa Burton, Goldie Horne og Helena Bonham Carter.

Størstedelen af de 45 Miller Harris dufte, der blev lanceret mellem 2000 og 2016, er ikke bundet til noget køn. En undtagelse er Coeur d'Ete (2006), som Lyn skabte, da hun var gravid med sit første barn. Mens hun havde en craving for chokolade, pære og banan, skabte Harris denne blomsterholdige gourmandaroma, der brister åben med noter af cacao pod, grapefrugt og lakrids. Kombinerer den søde åbning med hvid pære og cassia, der hviler på en bund af moskus og benzoin.

Miller Harris dufte fås i størrelserne 50ml og 100ml.
Vis Mere