Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mexx Parfume & Dufte til Hende

Mexx er et moderne hollandsk livsstil mærke, der ikke kun tilbyder tøj, men også briller, solbriller, sko, tæpper, sengetøj og parfume. Mexx blev lanceret i 1986 af Rattan Chadha, i dag Mexx er blevet solgt, og er nu en multimillion virksomhed med mere end 800 butikker og forretninger i hele verden.

Mærket Mexx startede med et kys.
I 1986 sammenlagde Rattan Chadha hans to mærker Moustache for men (M) med Emanuelle (E) og forseglede det med to kys (xx) som endte med at være MEXX.

Mexx er primært rettet mod de unge sjæle, deres kjoler er sjove og flirtende, Mexx sko funky og farverig og deres dufte flirtende og interessante.

Mexx var for en tid en del af Liz Claiborne gruppe, et multi brand selskab, der ikke kun solgt tøj, men også dufte. Denne viden i parfumeindustrien blev en del af Mexx brandet og i dag er der mere end 50 forskellige Mexx cologne og parfume til rådighed.

De fleste af de Mexx's parfumer har et mandlig modstykke, såsom Life Is Now fra 2015. En urban, vital og forfriskende duft med en frugtagtig top, med et blomstret hjerte. Basen afslutter duften med en blanding af vanilje, cedertræ og moskus.

Look Up Now Life er overraskende for hende (den mandlige version blot kaldes for ham) er den perfekte sommer duft, flasken er klar med en frisk orange "klistermærke", der fører din tanke til en skål fuld af friske appelsiner. Duften åbner med frugt noter af pære, fersken og brombær, der blandes perfekt med en sommer buket af tuberose, gardenia og jasmin. Basen er en subtil blanding af sandeltræ, cedertræ og vanilje.

Mexx Wild er en favorit duft her på parfume-klik kontoret; Det er en varm og sød parfume, der der er lavet til den frygtløse kvinde, der er selvsikker og selvsikker i hendes kvaliteter. Den stærke top af hindbær, bergamot, og neroli er tæt fulgt af de intense og forstærket noter i hjertet, hibiscus, rosenblade og Frangipani. Basen er, som os kvinder, en selvsikker og smuk blanding af vanilje, heliotrop og rav.
Vis Mere