Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mayfair Parfume & Dufte til Hende

Mayfair Perfumes er et britisk mærket baseret uden for London, der blev grundlagt i 2004. Firmaet producere dufte og kosmetik som tidligere er blevet stoppet i produktion, og hjælper dermed med at genetablere elskede produkter. Deres altid voksende katalog inkludere dufte til mænd og kvinder, kosmetik og solbeskyttelse.

Mayfair har købt rettighederne til den popilære Feather Finish ansigtspudder fra det franske modehus Lentheric, som havde stoppet produktionen af den det populære produkt flere år tilbage. Ansigtspudderen er nu blev lanceret på ny ad Mayfair, og er stadig lige populær frundet deres bredde udvalg af farver samt camille olie der giver ansigtet beskyttelse i op til 25 timer.

Mayfairs udvalg af dufte tæller en stor kollektion af populære kvinde parfumer. En af bestsellerne er den blomsterlige Eau de Toilette Flair (1999) som er baseret på den klassiske duft fra Lentheric. Den kombinere blomster noter af jasmin, rose og mimosa med krydderet muskatnød og aromatiske sandeltræ, musk og amber. Den velkendte Jovan duft Pagan fra 60'erne er også kommet tilbage via Mayfair Perfumes.
Vis Mere