Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mauboussin Parfume & Dufte til Hende

Mauboussin har været en af Paris's mest respekteret smykkemagere i næsten to århundrede, og dette er ikke uden grund. Firmaet begyndte som en lille butik i Paris ledet af M. Rocher. Han var kendt for hans færdigheder som juvellør og med hjælp fra Jean Baptiste Noury, kørte han firmaet frem til 1869 hvor hans partner tog over. Dette førte senere til at firmaet blev overtaget af George Mauboussin, som var Nourys nevø der var blevet oplært til at overtage firmaet. På dette tidspunkt var firmaet kendt over hele Europa for deres fantastiske designs og ædelsten, men under George Mauboussins ledelse voksede firmaet sig endnu større. I 1920'erne åbnede Mauboussin en ny enorm butik nær den parisiske opera. Mouboussin blev kendt over hele verden for at skabe nye designs til datidens superstjerne såsom Greta Garbo, Marlene Dietrich samt mange royale.

Firmaet fortsatte med deres succes, og et årti efter var Mauboussin var stadig kendt som en af de bedste. I løbet af 1920'erne tilføjede de aspekter af den spirende art deco-stil i deres designs til stor succes. Firmaet har eksisteret gennem mange af de værste kriser i den moderne verden, herunder den store depression og to verdenskrige. Under Anden Verdenskrig var der en grænse på guld som tvang selskabet til at anvende nye og uprøvede materialer i deres design som førte til mange innovationer.

Mod slutningen af årtusindet begyndte virksomheden at skabe luksus ure dekoreret med deres kendte juveller og i 2000 blev den allerførste Mauboussin parfume lanceret. Mauboussin for Women er en varm, balsamisk duft med en dejlig vifte af noter, herunder blomme, mandarin, jasmin og rose på en base af skov og vanille. Adskillige Mauboussin dufte har fulgt herunder sød og frugtagtig Emotion Divine (2007), den sensuelle orientalske L`Elixir Pour Elle (2013) og den mystiske Le Secret D'Arielle (2015), en hvid blomsterduft i en sort spejl kasse med forgyldt detaljer.
Vis Mere