10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Marc Jacobs Parfume & Dufte til Hende

Marc Jacobs, født og opvokset i New York City, er idag en af verdens mest succesfulde designere. Hans selvbetitlede firma har over 200 butikker verdenen over og tilbyder dame og herre mode, sko, tasker, accesories samt dufte og kosmetik. Marc by Marc Jacobs er en smule billigere del af mærket blev lanceret i 2001, men blev i 2015 opgivet.

Jacobs blev født i New York i 1963, hvor han senere studerede på den kendre Parson's School fo Design. Hos Parson's blev han hurtigt kendt da han lavede en kollektion af sweatere der endte med at blive hans store gennembrud. Den succesfulde kollektion var strikket i hånden af hans bedstemor, som han beskriver som en af hans største inspirationer. I 1986, da han var bare 14 år gammel. blev den første fulde kollektion under mærket Marc Jacobs lanceret. Han endte med at få den prestigefyldte Council of Fashion Designers of America's Perry Ellis award, hvilket gjorde Jacobs til den yngste modtager af prisen nogensinde. Hans succes endte med at give ham jobbet som kreativ direktør hos Perry Ellis International, hvor han i 1992 præsenterede den kendte Grunge Collection. Den gadeinspireret kollektion blev først mødt med kritik og endte med at koste ham jobbet. Samme år fik han prisen Women's Designer of the Year Award.

Jacobs fik jobbet som kreativ direktør hos Luis Vuitton i 1997. I de 16 år han abejdede for LV havde de en firedobling af deres indtjening, og blev kendt verden over som en storspiller inden for modeverdenen. i 2013 informerede Marc Jacobs at han ville stoppe hos LV for at fokusere på hans eget mærke.

Marc Jacobs støtter homoseksuelles rettigheder og legalisering af homoseksuelle ægteskaber. Hans projekt “Protect the Skin you're in” støtter reserch hos NYU Langone Medical centre og deres mål om at øge bevidstheden om melanom.

I 2001 lancerede hans sin første parfume Marc Jacobs for Women, der er en blomsterlig signatur duft. Mærket lancerede deres 300ml prisbevidste splash-dufte der fokuserede på enkelte noter. Kvinde kollektionen indeholder dufte som Rain, Grass, Cotton og Ivy, imens unisex duftene var Basil, Pear, Hibiscus and Grapefruit.
Den kendte kollektion Daisy blev først lanceret i 2007 med Daisy, som blev efter fulgt af dufte som Daisy Eau so Fresh (2011), Daisy Delight (2014), Daisy Dream (2014) og Daisy Sorbet (2015).
Andre kvinde dufte er Dot (2012), Lola (2009), Honey (2013) og Decadence(2015).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.