Madonna Parfume & Dufte til Hende

Madonna er en legendarisk popstjerne, danser, skuespiller og forretningskvinde. Kendt for at skubbe grænser og et konstant skiftende udseende og stil, Madonna er et sandt ikon og er ofte omtalt som The Queen of Pop. Hun lanceret den første officielle Madonna parfume, Truth or Dare, i 2012

Madonna Louise Veronica Ciccones liv startede i 1958. Hun var datter af Silvio Anthony "Tony" Ciccone og Madonna Louise Fortin i Bay City, Michigan. Hun havde en streng katolsk opdragelse, som senere skulle være inspirationen bag nogle af hendes mest kontroversielle hits som "Like a Virgin" og "Like A Prayer". Begge sange antyder en relationer til kirken, som gjorde religiøse grupper oprørte og selv Vatikanet fordømte disse hits.

Trods hendes oprørske episode siges Madonna at være perfektionist. Hun var en den perfekte studerende,Og hun færdige gjorde eksamen fra high school et semester tidligere end hendes jævnaldrende. Hun blev senere tilbudt et fuldt legat til University of Michigan til deres danse program, men droppede ud af college for at kickstarte sin karriere i showbusiness. I begyndelsen af ​​80'erne besluttede Madonna sig for at gå solo som sanger og skrev sit første number 1 hit kaldet "Everybody". Hendes debutalbum "Madonna" gjorde det godt, og hun blev langsomt men sikkert er kendt navn. Piger over hele verden elskede Madonnas oprørske stil, fra hendes netstrømper og blonde lingeri til hendes store krucifiks halskæder og selvfølgelig hendes dristige dansetrin. Madonna har også optrådt i over 20 film. Hun er bedst kendt for sin rolle som Nikki Finn i "Who's That Girl" fra 1987 og hendes rolle som Evita Perón i 1996 filmen Evita. I 1991 dokumentarfilmen "Madonna: Truth or Dare" eller "I seng med Madonna", som det også kaldes, følger du Madonna på hendes 1990 Blond Ambition World Tour. I 2008 instruerede hun sin første film "Wisdom". Madonna har også prøvet kræfter med at skrive, i 1992 udgav hun en berømt sofabord bog med titlen "Sex", som var en stor succes og første udgaven blev udsolgt på rekordtid. Hun har også skrevet flere børnebøger og et par biografier om hendes ture og liv. Kontrovers har altid været en del af Madonnas karriere. I 80'erne gjorde hendes legende holdning til religion gjort mange oprørte. På hendes 1990 Blond Ambition World Tour bar hun den nu berømte kegleformede bh designet af Jean-Paul Gaultier. Det blev solgt på auktion i 2012 for et kæmbe beløbe af £40.000. På MTVs 20. årlige Video Music Award gav Madonna , dengang 45, Britney Spears, dengang 21, et fransk kys og Christina Aguilera, dengang 22, et kys på læberne, som gav en masse opmærksomhed i medierne. Madonna er ikke kun en talentfuld popsanger og en mode diva, hun er også en succesfuld forretning kvinde. I 2010 lancerede hun sin livsstil mærke Truth or Dare sammen med sin datter Lourdes og hendes manager Guy Oseary. Truth or Dare laver håndtasker, tilbehør og fodtøj, herunder ballerina sko, hæle og støvler. Truth or Dare har også udgivet den allerførste Madonna duft med samme navn.

Truth or Dare (2012) er en hvid blomstret duft med blomstrende noter af gardenia, tuberrose, neroli, jasmin på en vanille og rav base. Ved lanceringen af Truth or Dare, hyrede Madonna to mandlige modeller, den ene klædt i hvidt bærende tuberose og gardenia i hånden og en klædt i sort med hvide-farvet parfume flaske i hånden. De skulle symbolisere ingredienserne i duften samt den lys og mørke side af Madonna. I duftens TV reklame blev Madonna vist topløs, kiggende direkte på kameraet med en flaske Truth or Dare i hånden. Parfumens kasse er Madonna med et spejlbillede af sig selv iført lyserød læbestift og hendes varemærke krucifiks. Truth or Dare kommer som en Eau de Parfum, Bodylotion og som et gavesæt. Truth or Dare: Naked er en mere sensuel udgave af hendes første duft.

Se alt
SE ANMELDELSER
Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml Spray
(12)
Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml SpraySuer dejlig duft
Hilde Løvlien,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Har kigget efter denne parfyme i mange år i Norge. Lige flyttet til Danmark, og her havde de den. Hurra :-) Og meget rimeligere end det var i Norge når de havde den

Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml SprayFantastisk duft
Charlotte Thomsen,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Madonna kan bare det der med dufte. En fantastisk duft der kan duftes længe. Elsker den bare?

Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml SprayFantastisk produkt
Dorthe Kjær Hartvig,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Helt fantastisk parfume og den er meget billigere end alle andre steder, en af mine bedste parfumer

Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml SprayBedste duft ever
Brigitte Nielsen,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Elsker bare duften :-) Den passer super godt til mig og er klart min favorit :-)

Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml SprayKarakteristisk duft.
Rikke Grønvall,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Første gang jeg prøvede den, syntes jeg bare den var for gennemtrængende og dominerende. Men efter et par ganges brug, og når den har siddet på huden 1/2 times tid, har den en god (lidt til den søde, muskede side) duft!

Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml SprayFrisk pust af kvinde
Jane Bang Sivertsen,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Denne duft er frisk og energisk. En god parfume for kvinden der er på farten. Parfumen er bedst til om dagen. Det er en duft man aldrig bliver træt af. "En must have" på parfume hylden der hjemme. Mvh. Just Jane

Madonna Truth or Dare Naked Eau de Parfum 50ml SprayMadonna's parfume sensuelle mystisk.
Jane Bang Sivertsen,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Naked Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

Denne duft er lige hvad man forstille Madonna ville dufte af. Truth or Dare Naked bæres Best om aften . Parfumen efterlader en scent fra hvor du har færdes. Mvh. Just Jane.

Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml SprayKøbte den i udlandet til min Svigerdatter!
Gurli Hansen,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Hun blev meget glad for den! Hun m. flere har ledt efter den også på rejse til Tyrkiet! Men den kunne ikke opdrives! Jeg gik på nettet og søgte den og vupti... Den havde i endda billigere! Så glæden blev stor og svigermor er stolt! Så TAK, vil bestemt handle hos jer igen! Super god og hurtig betjening! God jul!

Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml SprayFuld tilfreds med det hele
Michelle Wolf Spaanheden,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Jeg er så tilfreds, som man kan være! Super produkt, elsker duften og eeeelsker prisen. Det er ikke sidste gang jeg køber hos jer

Madonna Truth or Dare Naked Eau de Parfum 50ml SprayWarm Gourmand fragrance
Kristen Knudsen,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Naked Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

This is another low priced surprise for me. This has a very warm, sweet opening. Maybe a little too sweet, but stays relatively close to the skin and dries down to a nice amber, cocoa vanilla. I would wear this on a cold winter day, or possibly on a summer evening.

Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml SprayBig tuberose for a small price
Kristen Knudsen,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

I am a collector of fragrances from all price ranges, but have never bought a celebrity endorsed scent, until now. This has turned out to be an unexpected summer beauty. It is a fairly linear fragrance with a creamy, almost buttery tuberose. This is a classic white floral with good longevity and excellent sillage. Perfect for summer.

Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml SprayGod og billig parfume
Louise Henriksen,
Anmeldelse af "Madonna Truth or Dare Eau de Parfum 75ml Spray" udgave

Lækker parfume! Sød og frisk. Elsker den... Mere kan jeg ikke sige om denne parfume .

Madonna tidslinje

2009
2013
2012
2012
Truth or Dare
TRUTH OR DARE

Truth or Dare af Madonna. Dette er en blomstret duft til kvinder,...

Truth or Dare Naked
TRUTH OR DARE NAKED

Truth or Dare Naked af Madonna. Denne duft er endnu mere vovet...

2010
2010
Masquerade
MASQUERADE

Madonna Masquerade parfume af Beauty Contact. Denne duft...

Musical
MUSICAL

Musical er inspireret af Madonnas egen fornemmelse for musik. Det...

Sensual
SENSUAL

Sensual is inspired by Madonna’s own feeling for music. It was...

Madonna

Artikler

SIG FARVEL TIL TØR HUD!
Døjer du med tør hud så er her et par råd til hvad...
Kollektioner
PRIS FRA
52 kr
Madonna Truth or Dare
TRUTH OR DARETruth or Dare af Madonna. Dette er en blomstret duft til kvinder,...