10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Made in Chelsea Parfume & Dufte til Hende

Made in Chelsea er en semi-scripted Reality show, der følger livet for flere karaktere i 20'erne født og opvokset i det eksklusive Royal Borough of Kensington og Chelsea. Showet, der også referere til som SW3, postnummeret i dette område, blev først sendt på E4 på den 9. maj, 2011 og har over 10 sæsoner. Selv om mange medvirkende kommer og går, skal der gives ros til Alexandra Felstead (Binky), Mark-Frances Vandelli og Louise Thompson, som har været med i hver eneste sæson. Ud over at rende rundt prestigefyldte område i sydengland, så flyver deltagerne ofte ud til destinationer som Verbier, Saint-Tropez, og Dubai.

Blandt merchandise finder du krus (Made in ChelTEA), bøger (Made In Chelsea: Liv og stil Essentials: The Official Handbook) og parfumer (Made in Chelsea). Made In Chelsea parfumen blev lanceret i 2014 og er tilgængelig i en 50 ml Eau de Toilette. Leder du efter en gave er der masser at vælge imellem. Prøv foreksempel et gavesæt der kombinere 50 ml med en 150 ml glitre lotion og et sæt der holder disse to elementer og en ekstra 150 ml shower creme. Den åbner med en byge af citronsyre noter, der er kombineret med en blomstret hjerte liljekonval og hindbær. Denne feminine duft hviler på en base af rav, sandeltræ og moskus.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.