10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Mon Parfum af M. Micallef

Per Side
Sorter
Mon Parfum af M. Micallef er en orientalsk duft til kvinder.

Aromaen viser en kontrast af friske og søde noter, da den åbner op med cremede noter af mandarin og appelsinblomst, der udvikler sig med midterste noter af vanilje, passionsfrugt og vetiver, før de endelig slår sig ned på en overraskende base af karamel, patchouli og moskus.

M. Micallef er kendt for sine luksuriøse parfumer. Denne fængslende duft, der er både feminin og forførende, blev givet til hende af hendes mand. De stærke kærlighedsfølelser, han følte for hende, inspirerede ham til denne lækre Eau de Parfum.

Mon Parfum blev lanceret af M. Micallef i 2009.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.