Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mäurer & Wirtz Parfume & Dufte til Hende

Michael Mäurer og hans stedsøn Andreas August Wirtz grundlagde deres virksomhed Maurer & Wirtz i Aachen, Tyskland i 1845. De startede med at producerede produkter som bløde sæber, rengøringsmidler og parfumerede sæbe. Maurer & Wirtz er delt mellem tre forskellige forretningsenheder: Skønhed, Prestige & 4711.
Deres første kvindelige duft Tosca blev produceret i 1921. Dette var en citrus, aldehydisk duft som var meget populær på det tidspunkt og er stadig den dag i dag en efterspurgt parfume blandt duft entusiaster. Maurer & Wirtz har udgivet en rækkedufte designet til kvinder, blandt nogen af de mest populære kan findes Nonchalance (1960), Nonchalance Fue Blue (1990) og Jolie de Nonchalance (1993). Acqua Colonia kollektionen blev lanceret i 2009 som et under mærke af 4711. Alle duftene i denne serie er unisex og er baseret på ingredienser, snarere end aromaer.

4711 har eksisterede i mere end 220 år med deres stimulerende, inspirerende og spændende dufte til menneskere i hele verden. Mærket forkæler sanserne med skønne noter, og ordene duft, parfume og ikke mindst Eau De Cologne er nu synonymt med Maurer & Wirtz 4711.

Den intime forbindelse mellem tradition og det moderne har formet Maurer & Wirtz gennem generationer. En kombination af driftssikkerhed, kreativitet, tradition og innovation har hjulpet denne succesfuld virksomhed til at blive en global virksomhed der nu har konto i over 140 lande.
Vis Mere