10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Luciano Soprani Parfume & Dufte til Hende

Luciano Soprani blev født i Rggiolo, Italien i 1946 og var grundlæggeren af tøjmærket Luciano Soprani. Han var en designer i alderen af bare 21 år, og har arbejdet for modehuse såsom Max Mara, Gucci og Nazareno Gabrielli.

Mærket succes fra starten i 1981, da den første kollektion kom på gaden. Flere kendte skuespillere og sangere er set i Luciano Sopranis kreationer, bl.a. Jackeline Bisset i filmen Wild Orchid.

Luciano Soprani døde i 1999, før han havde mulighed for at færdiggøre hans sidste kvinde kollektion. På trods af dette er hans sjæl stadig en del af mærket, og stilen er ligeledes fortsat i de mange kollektioner. Dette er gjort nemmere, da Luciano altid selv præsenterede hans idéer til de kreative møder i modehuset. Mærket er nu ført videre af parret Margherita Ghiseli og Vittorio Petrone, og har idag butikker i bl.a. Milano, Japan og USA.

Luciano Soprani producere bl.a. tøjkollektioner til mænd kvinder og børn, lædervare, undertøj, dekorationer til hjemmet og siden 1987 også parfumer til kvinder, og siden hen mænd. Den første parfume til kvinder hedder Luciano Soprani Donna og er en skøn duft med mandarin, vanilje og sandeltræ. Siden hen er mange flere dufte kommet til, bl.a. Solo Rosa fra 1998 der er kendt for den hjeteformede flakon med indeholdet og an frugtagtig og blomsterlig duft.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.