Sommer Lagersalg | Alt Er Nedsat

Luciano Soprani Parfume & Dufte til Hende

Luciano Soprani blev født i Rggiolo, Italien i 1946 og var grundlæggeren af tøjmærket Luciano Soprani. Han var en designer i alderen af bare 21 år, og har arbejdet for modehuse såsom Max Mara, Gucci og Nazareno Gabrielli.

Mærket succes fra starten i 1981, da den første kollektion kom på gaden. Flere kendte skuespillere og sangere er set i Luciano Sopranis kreationer, bl.a. Jackeline Bisset i filmen Wild Orchid.

Luciano Soprani døde i 1999, før han havde mulighed for at færdiggøre hans sidste kvinde kollektion. På trods af dette er hans sjæl stadig en del af mærket, og stilen er ligeledes fortsat i de mange kollektioner. Dette er gjort nemmere, da Luciano altid selv præsenterede hans idéer til de kreative møder i modehuset. Mærket er nu ført videre af parret Margherita Ghiseli og Vittorio Petrone, og har idag butikker i bl.a. Milano, Japan og USA.

Luciano Soprani producere bl.a. tøjkollektioner til mænd kvinder og børn, lædervare, undertøj, dekorationer til hjemmet og siden 1987 også parfumer til kvinder, og siden hen mænd. Den første parfume til kvinder hedder Luciano Soprani Donna og er en skøn duft med mandarin, vanilje og sandeltræ. Siden hen er mange flere dufte kommet til, bl.a. Solo Rosa fra 1998 der er kendt for den hjeteformede flakon med indeholdet og an frugtagtig og blomsterlig duft.

Luciano Soprani tidslinje

1994
2008
2007
2007
Miss Soprani
MISS SOPRANI

Miss Soprani af Luciano Soprani. Dette er en blomstret duft til...

2004
1995
Luciano Soprani
Kollektioner
PRIS FRA
213 kr
Luciano Soprani Miss Soprani
MISS SOPRANIMiss Soprani af Luciano Soprani. Dette er en blomstret duft til...