10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Love Is Parfume & Dufte til Hende

Love Is ... er en berømt tegneserie fra New Zealand skrevet og tegnet af Kim Casali. Disse var meget populære i 70'erne og 80'erne og har to søde figurer, en dreng og en pige. Den bruger ikke talebobler men hver strimmel har ordene Love Is ... øverst og derefter slutningen af sætningen i bunden, som er forskellige hver gang. Normalt er strimlen om de ting, der gør et forhold, fra kys til at blive gift. Love Is ... bliver stadig offentliggjort i aviser over hele verden, og der er også masser af merchandise til rådighed med de 2 karakterer, herunder en Love Is ... parfume selvfølgelig! Det Love Is ... duft har dejlig romantisk duft og leveres i en flot sølv kasse.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.