10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

LolitaLand af Lolita Lempicka

Per Side
Sorter
LolitaLand af Lolita Lempicka er en blomster- og frugtagtig duft til kvinder.

Denne smukke duft er fuld af frugtagtige noter i åbningen for en frisk og sød top, inklusive noter af italiensk mandarin, grapefrugt, citron, lime og appelsin samt et strejf af peber og Bellini. De midterste toner inkluderer jasmin sambac, hvid fersken, solbær, magnolia, blomme og rose til et frugtbart bukethjerte. Det ender på en sød, men alligevel træagtig base med noter af vanilje, hvid moskus, benzoic, lakrids og sandeltræ.

LolitaLand af Lolita Lempicka er en utrolig feminin duft og blev lanceret i 2018.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.