10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lolita Lempicka af Lolita Lempicka

Per Side
Sorter
Lolita Lempicka er en forfriskende orientalsk og træagtig duft til kvinder.

Denne feminine og sexede duft er den første aroma, der blev lanceret af den populære franske designer. Den åbner op med en berusende kombination af violer og stjerneanis beriget med ivy; det mystiske hjerte er sammensat af en unik blanding af iris og amaryllis, klogt blandet med intens lakrids, saftige kirsebær og orrisrot. Basen er varm og cremet med ristet tonka-bønne, moskus, vetiver, et blidt strejf af vanilje og overbærende praline.

Lolita Lempicka er en lys parfume, der minder om den første kærligheds glæde og magi. Det vil give dig ømme minder om den uskyldige følelse af at gå hånd i hånd, bankende hjerter og det skjulte ønske om at kysse disse læber.

Den delikate æbleformede flaske afslører den lilla væske i den og er dekoreret med gyldne blade-motiver og et dyrebart låg, der minder om æblebladet.

Lolita Lempicka blev oprindeligt lanceret i 1997 og blev frigivet i 2017. Den nyere version omtales af nogen som Mon Premier.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.